23-DSC_0254.jpg

Ajna Tempel Den Haag stopt voor mij

Maar het stokje wordt overgenomen!

Vrijdag 16 juli om 05:48 uur begin ik dit blog te schrijven. De titel zegt waar het over gaat, het doet zeer om te lezen. Hoe zeer het ook doet, de beslissing voelt juist. Het is een beslissing die weloverwogen en doordacht is. Beslissingen zijn voor mij altijd goed te doen (dat denk ik tenminste), ik kijk naar wat er om me heen gebeurd en kan daarin meebewegen. Nu was ik een echt weegschaal en ging ik eerst alle kanten op, totdat ik uiteindelijk uitkwam in dit midden.

Ajna Tempel Den Haag

Op 20 juli 2021 is de Tempel Den Haag 2 jaar oud, misschien is dat wel de dag dat ik deze blog met jou deel. De mogelijkheid was er in 2019 voor mij om zo'n investering te doen. Zo tof om een tweede locatie te openen en wat is de ruimte sfeervol, uniek en bijzonderWat was deze openingsdag een feest en wat hadden we er zin in met het team. Niet wetende wat ons te wachten stond zo'n 8 maanden later. Niemand zag een lockdown aankomen, wat heeft deze stilstand veel in beweging gebracht.

Iedereen bewoog zoveel mogelijk mee. Ook wij werden creatief en we startten binnen een dag met online lessen via Zoom. We brachten (en brengen nog steeds) rust en ontspanning bij de mensen thuis. Al die tijd heb ik vertrouwen gehad dat het goed zou komen met beide Tempels. En deze maand was dat veranderd. Beide plekken hebben het moeilijk en hebben aandacht en energie nodig om weer tot bloei te komen. Dat kan, daar heb ik alle vertrouwen in. De realiteit is alleen dat ik dat niet kan geven op beide plekken. Ik ben een jonge moeder zoals velen weten, dus ook daar gaat tijd en energie naartoe (met heel veel liefde). Maar om op 2 verschillende plekken een Yogastudio weer tot bloei te laten komen is sowieso voor mij niet haalbaar en een te grote investering.

Organiseren en regelen vind ik super leuk om te doen

Aandacht hebben voor het team vind ik super leuk

Ik kan best snel handelen en beslissingen nemen

Maar ik ben ook yogadocent en geef graag verdieping mee

En nu voel ik me alleen een manager, een kapitein op 2 schepen. Op langere termijn past dat niet bij me en daarmee doe ik beide Tempels te kort.

Goed nieuws: Marijke de Vries neemt het stokje van me over en gaat verder met de yogastudio in Loft. Super leuk dat ik er kan blijven lesgeven, te delen in waar ik goed in ben en mensen ook hier in Den Haag te (blijven) inspireren. 

Ajna Tempel Heemskerk

Ik kijk er naar uit meer tijd de hebben voor deze fijne plek. Ik ben al even bezig met lesgeven op zaterdag, maar zal ook de dinsdagavond gaan geven. Daarnaast weer nieuwe dingen creëren en mooie dingen opzetten. Dus deze beslissing is verdrietig, maar geeft me ook rust en geeft een duidelijke richting. Ik kan ook eindelijk die halve cursussen gaan afmaken die ik heb liggen en wil graag zwangerschaps(flow)yoga gaan aanbieden. Zoals altijd zijn er zoveel mogelijkheden, daar leg ik graag mijn focus.

Hoe kan jij Ajna Tempel Heemskerk helpen?

Wordt (weer) lid van Ajna Tempel Heemskerk, zet je abonnement niet op pauze tijdens je vakantie, kom workshops bij ons volgen, geniet van buitenlessen of doe online mee (zelfs op vakantie). Wat ook nieuw is: De Videotheek. Zo kun je de online lessen volgen me je abonnement of een losse les kopen en volgen in je eigen tijd! We zijn daarmee nog aan het opbouwen, maar het begin is er.

Hoe verder in Den Haag?

Deze zomer kun je gewoon nog lessen bij ons volgen, blijf dat dus ook vooral doen! Vanaf 1 september is de overgang naar Marijke. Als je lid bent van Ajna Tempel Den Haag ontvang je binnenkort een mail met info over de overstap. Er gaan leuke ontwikkelingen komen kan ik je alvast vertellen!

Wil je in contact komen/blijven met mij: Volg me of voeg me toe op Instagram en Facebook. , leuk je daar ook te zien! Heb je vragen of opmerkingen over deze blog, dan kun je me mailen naar marloes@ajnatempel.nl.

Tot yoga!

Liefs,

Marloes