ANOUK VAN HAASTER
62457207_10156358529007308_3401840907064

 

 

Yoga maakt mij rustig in mijn lichaam en geest. Door yoga kan ik mijzelf beter observeren, en weet ik waar ik blij van word. Het maakt lagen los die niet belangrijk zijn en brengt je bij je ware natuur. Door mij te focussen op mijn lichaam en op het huidige moment, blijf ik dicht bij mijzelf. Mijn fysieke lichaam is mijn huis en natuur, dat moet stevig staan en daar probeer ik zo goed mogelijk voor te zorgen. Yoga en de natuur helpen daar ontzettend bij. Het maakt het lichaam sterker & soepeler en kalmeert gedachten. 

 

Hoe ik in aanmerking kwam met yoga? Ik werkte jaren in de marketingwereld, ik had het naar mijn zin. Maar ik voelde mij niet op en top gezond, regelmatig was ik gehaast en gestrest. Ik deed veel leuke dingen maar ik genoot er niet heel erg van.


 

Yoga bracht mij dichter bij mijzelf. Met dit besef heb ik mijn vaste kantoorbaan achter mij gelaten en ben meer gaan genieten van de vrijheid van reizen, yoga, surfen en de natuur. Weg van het ‘snelle’ leven. 

Wat is daadwerkelijk belangrijk? En hoe kun je los komen van bepaalde patronen of manieren van handelen en denken die niet geheel bij je natuurlijke aard aansluiten? Dit waren topics gedurende mijn reizen en nog steeds is het een mooie leerweg. Voor mij is het de laatste jaren allemaal veel duidelijker geworden en dit gun ik iedereen, dit is de reden dat ik de liefde voor yoga, natuur en beweging graag deel.  

 

Ik geef Vinyasa flow gecombineerd met free movement, fijne ademhalingsoefeningen en meditatie. Let’s flow natural together! 

 

Ik ben een 550 uur gecertificeerde yoga lerares, gespecialiseerd in Somatic Yoga movement, Vinyasa, Hatha en Yin yoga. 

 

Opleidingen:

200h RYT Somatic yoga movement 

300h  RYT Vinyasa / Hatha  

50h RYT Yin 

​Anouk van Haaster – let’s flow on a natural way together!