IMG_0010.JPG

B in peace dagretreat

~ Innernourishment ~

 

Dit is een dag voor jou! Een dag waar je even niets hoeft te doen, de stilte in mag duiken, naar binnen mag keren. Bianca & Bianca leggen je deze dag in de watten.

Rust is niet iets wat de wereld aan ons geeft.
Rust is nooit een geschenk geweest.
Rust is nooit iets geweest wat je krijgt 
als je met al het andere klaar bent.
Als je rust wil, moet je rust nemen.

-Alex Pang

Wij geloven in een holistische aanpak waar alles verbonden is. Tijdens onze dagretreats verbinden wij alles samen. Neem een dag rust en heb aandacht voor je fysieke, mentale, emotionele en energetische lichaam. Hierdoor stem je je weer af met jezelf en het ritme van de natuur. Met yin yoga, yoga nidra, meditatie, reiki (op afstand), bewustzijnsoefeningen en pure voeding uit het seizoen. Als herinnering krijg je een mooi cadeau mee naar huis.

Bianca van B in progress begeleidt je naar diepe ontspanning met yin yoga, yoga nidra en meditatie. Tijdens de yin yoga zijn er klanken, geuren en mooie gedichten.

Tijdens deze dag verzorgt Bianca van BiHealthy de smaakpapillen met vega(n) snacks en diner. De voeding is afgestemd op de tijd van het jaar en de thema’s van deze dag. Dit is echt kunst om te zien en een ware beleving in het proeven. Bianca geeft uitleg over de werking van de kruiden en ingrediënten bij de snacks en lunch.

Laat je een dag voeden met inspiratie, gezonde voeding & ontspanning. Einde van de dag ervaar je de stilte, geluk en rust in jezelf! Je gaat ontspannen, opgeladen en krachtig de herfst in!

~ Geef jezelf rust cadeau ~

Programma:

14.00 – Ontvangst met thee, healthy snack, openingscirkel.

14.30 – We duiken naar binnen & landen in ons lijf met yin yoga & meditatie. 

16.30 – Moment voor jezelf, aantekeningen maken van je ervaringen tijdens de les, even naar buiten op bv het dakterras of gewoon even niets.

17.00 – Early diner + uitleg over de werking van kruiden & ingrediënten.

18.00 – We gaan een laag dieper in ontspanning met yoga nidra en meditatie. Vanuit deze diepe ontspanning, worden onze intenties en diepste hartenwensen helder.

19.00 – Verdiepingsworkshop: Verankering van jouw inzichten en een brug te slaan naar het toepassen in je dagelijks leven.

19.45 – Thee, healthy snack, afsluitingscirkel & cadeau

20.00 – Einde dag

 

B in peace dagretreat

Locatie: Ajna Tempel Heemskerk

Tijd: 1400-2000 uur

Kosten: 99 euro 

Inclusief: Thee, snacks & diner, yin yoga, meditatie, yoga nidra, schrijfopdrachten, cadeau.

Dieetwensen graag even doorgeven nadat je bent aangemeld via de mail.

Wie zijn Bianca & Bianca?

IMG_0015.JPG

Over Bianca | B in Progress

"Wat je van mij kunt verwachten zijn pure, authentieke sessies vanuit en met mijn gevoel, met beide benen op de grond. Ik geniet ervan om jou een dag te bieden waarin je in een warm bad van liefde ontvangen wordt, alles even kan laten voor wat het is. Je hebt alle ruimte om naar binnen te duiken, de verstilling in! "

Bianca staat met beide voeten op de grond als stevig basis voor alles wat er voorbij mag komen in het leven. Rust, onrust, blijdschap en liefde, alles is mogelijk. En dit is ze gaan zien door soms stil te staan en soms door juist te bewegen vanuit een rustpunt door de verschillende opleidingen en cursussen die ze heeft gedaan.

De verschillende pareltjes die op haar pad kwamen en inzicht hebben gegeven zijn:

Opleiding intuïtieve ontwikkeling - Yin yoga, anatomie & chakra opleiding - Yin yoga, meditatie - Post-hbo coachopleiding - Rigpa energetic healing en Reiki Usui opleiding - iRest yoga nidra en meer levenservaringen.

En dit alles blijft in ontwikkeling, zo leert ze nog steeds en vindt ze het belangrijk om de 3 elementen: lichaam, geest en energie te blijven voeden. En iedere keer de beste versie van haarzelf te ervaren in het moment.

Klik hier om naar Bianca haar website te gaan

Over Bianca | BiHealthy

Bianca weet ontzettend veel te vertellen over de werking van kruiden & ingrediënten. Daarnaast tovert zij ware kunstwerken voor de smaakpupillen en het oog op tafel!

Bianca inspireert je om voeding te gebruiken als hulpmiddel om je goed en energiek te voelen. Bianca werkt met de seizoenen en combineert hierin elementen uit de traditionele Chinese geneeskunde. Daarbij combineert zij het MindFOODness. Bewust proeven, genieten en VOELEN wat de ingrediënten met je doen. Je gaat leren om vanuit je intuïtie te eten en te luisteren naar wat jouw lichaam nodig heeft. 

Je kunt Bianca volgen op Instagram