DANIELLA KONOPASEK
Daniella.jpg

Jarenlang volgde ik veel verschillende yogastijlen totdat ik een paar jaar geleden met Vinyasa flow yoga in aanraking kwam. Deze vorm sprak mij direct enorm aan. Het was veel dynamischer dan ik tot dan toe gewend was. Ik ging steeds meer lessen volgen en al snel merkte ik de positieve effecten. Naast het feit dat ik me fysiek veel fitter en leniger begon te voelen merkte ik ook dat ik er mentaal op vooruit ging. Ik liep vol energie de yogastudio uit. Ik was minder gestrest en mijn kijk op het leven werd positiever. In die tijd volgde ik ook een Mindfulness training (MBSR) waarbij ik merkte dat Vinyasa Yoga daar heel goed bij paste. De beweging op de ademhaling, met aandacht voor de connectie tussen mind en body heeft mij meer gebracht dan ik ooit had kunnen denken.

 

Mijn motivatie werd steeds groter om deze ervaring ook aan anderen door te geven en daarom besloot ik in 2017 de 200hrs Vinyasa Teacher Training bij Glow Yogastudio in Haarlem te volgen. Sinds anderhalf jaar geef ik les in studio’s en geef ik ook bedrijfsyoga.

Ik woon in Haarlem met mijn vriend Martin en hond Kyra. Ik ben dol op natuur en doe graag dingen buiten, daarnaast houd ik van koken en boeken lezen J. Ik hoop je snel op de mat te zien!