81749635_2443355592583356_37696282079810

Vrouwencirkel ~ Zelfliefde

Den Haag

"Vrouwen cirkels zijn van ouds her een bekend fenomeen, die in de laatste jaren weer een opkomst beleven. Vroeger kwamen vrouwen bij elkaar met de volle en/of nieuwe maan in de “rode tenten”, omdat ze door de hechte samenleving toen vaker in dezelfde periode menstrueerden (meestal rond een volle maan). 

Het was een plek & tijd waar vrouwen kennis uitwisselden, waar jonge vrouwen van de ouderen konden leren over de wijsheid van hun lichaam en seksualiteit, bij elkaar konden rusten, elkaar extra konden steunen, op elkaar leunen en de vrouwelijkheid celebreren.

Dat vrouwen in de 21ste eeuw elkaar weer vaker in workshops opzoeken en de term “sisterhood” weer in de mode is - zijn voor mij grote redenen om te vieren, omdat het vrouwelijke principe en onze vrouwelijke kwaliteiten daarmee opnieuw in volle bloei aan het komen zijn. In de wereld waar eeuwenlang mannelijke normen op prijs gesteld werden - is dit de weg om balans terug te brengen zoveel in onszelf als op de aarde, is mijn overtuiging. 

 

In de maand Februari, die in het teken van LIEFDE staat, komen we samen in de Ajna Tempel om onze vrouwelijkheid te vieren. De avond zal helemaal in het teken van ZELFLIEFDE staan. Wat betekent dat echt om van jezelf houden? Om jezelf eerst te voeden met zelfzorg, voor je voor anderen zorgt?We zullen zo veel mogelijk  uit de woorden blijven en vooral in de ervaring gaan. Om in onze lichamen te zakken en vanuit daar met elkaar te verbinden. 

 

Door middel van verschillende oefeningen, onder andere: kort delen, meditatie, dans & aanraking, gaan we verkennen wat zelfliefde voor ons betekent, waar we kunnen groeien, hoe we samen kunnen rusten & genieten van onszelf en waar we nu al zijn.

 

Geen enkele ervaring is nodig, alleen je nieuwsgierigheid en voelen dat je erbij hoort deze avond. 

Ik heb jarenlang mijn eigen vrouwelijkheid leren herontdekken in workshops, jaartrainingen & retraites. Om weer te mogen stralen & genieten van mijn lichaam, mezelf met al mijn emoties, kleuren & van het leven. Mijn ervaringen geef ik graag door in de vorm van vrouwenavonden, vrouwenretraites & jaartrainingen. Je bent van Harte welkom.

Liefs, Kinga"

Vrijdag 10 april  in  DEN HAAG
Tijd: 19.15-22.00 uur

Prijs : €27,50

AANMELDEN KAN HIER

Minimaal 8 deelnemers
Inclusief thee en wat lekkers 
Docente: Kingsa Sidor
 (van Women Alive)