Klankconcert 2019 -2.jpeg

Yin yoga & Klankconcert

December Special met Marloes en Tai Loi 

Ons lichaam heeft een bepaald trillingsniveau en deze frequentie kan je positief beïnvloeden door de klanken van de instrumenten en muziek. Hierdoor krijg je in je lichaam een reinigend en zuiverend effect en tegelijkertijd zorgt het voor ontspanning. Maarten en Marlies spelen op een prachtige collectie kristallen en metalen klankschalen, gongs, handpan en andere helende instrumenten.

Heb je al eens een klankbad ervaren? Het mooie en bijzondere is dat als je vaker meedoet, je een klankconcert telkens anders beleeft. Je ervaringen worden dan (nog) intenser en dieper.

Klankconcert gecombineerd met Yin yoga
Tijdens deze Yin yogales begeleidt Marloes je rustig door de houdingen heen, ontspanning is het thema. We gebruiken voldoende kussens en bolsters, zodat je geholpen wordt om in die ontspanning te landen. De klanken komen samen met de yin yoga, een ultieme combinatie.

We eindigen de reis met een extra lange (klank)eindontspanning.

Na deze prachtige reis staat er thee met wat lekkers voor je klaar, dus heb je echt even de tijd om weer terug te komen, eventueel ervaringen te delen of vragen te stellen. Voel je vrij om ook gelijk na de workshop naar huis te gaan en lekker in je ontspannen bubbel te blijven.

 

Yin & Klankconcert
Wanneer: Zaterdag 11 december
Tijd: 14.00-16.30 uur

Locatie: Ajna Tempel Heemskerk
Prijs: € 39,-

Tai Loi (Maarten en Marlies) en Marloes begeleiden je door deze geweldige reis heen, een prachtige reis om jezelf cadeau te doen in de feestmaand. We staan stil bij het afgelopen jaar. Wat neem je mee het nieuwe jaar in, wat zijn je intenties voor 2022.

Covid richtlijnen

We hanteren de maatregelen van de rijksoverheid op dat moment. Als de 1,5 meter nog geldt, kunnen er 16 mensen meedoen. Het aantal plekken wordt aangepast mocht de 1,5 meter niet meer gelden.