20190911_164807.jpg

Foundation in Flow

1) Stabiele fundering

Foundation in Flow yoga

  1. Stabiele fundering

Heb je het gevoel (of de gedachte) dat je de flowlessen niet kunt?

Vind je de flow snel gaan en heb behoefte aan meer uitleg?

Heb je moeite om met de ademhaling de flow te volgen?

Wil je je verdiepen in de houdingen?

Wil je leren waarom we de houdingen doen?

 

Deze workshop is voor jou!

 

De Foundation workshops zijn speciaal opgezet om je vertrouwd te maken met de verschillende houdingen en de daarbij horende transities. Er komen 4 workshops, houd onze website in de gaten voor de andere data. De workshop is geschikt als je net begonnen bent met yoga of misschien heb je een keer een flow les gevolgd om te proberen en heeft het je een beetje afgeschrikt, niet nodig! Ook is deze workshop een fijne verdieping voor mensen met al wat yoga ervaring. Voor iedereen dus!

 

We duiken in een Flow sequence die past bij het thema van de workshop (elke workshop heeft een ander thema). Elke houding en transitie nemen we onder de loep. Je krijgt na de workshop de sequence mee naar huis op papier & in een filmpje. 

 

Stabiele fundering

Hoe vind je de stabiele fundering in houdingen en waarom doen we deze houdingen. We Tijdens deze workshop is er ruim gelegenheid om te kijken naar basishoudingen van onder andere de zonnegroet. De veelvoorkomende poses bekijken we individueel en transities tussen de houdingen komen uitgebreid aan bod. 

 

Door deze verdieping kun je de Flow steeds meer als meditatief ervaren, je leert je lichaam beter kennen door de verdieping in de houdingen en thuis en tijdens de lessen die je volgt kun je er op een soepele manier  mee aan de slag. 

 

Foundation in Flow: Stabiele fundering

Bijdrage: € 30,-

Docent: Marloes Zonneveld

Workshops worden aangeboden in Heemskerk en Den Haag. Check goed de locatie wanneer je boekt.

Den Haag

Vrijdag 18 oktober - 1900-2130 uur

Aanmelden kan hier

 

Heemskerk

Zondag 10 november - 1400-1630 uur

Aanmelden kan hier