86970190_2754689268099199_44861383347493

Masterclass flow & Buffet
Thema: Lente

Op 5 april vieren we de lente in de Tempel! We starten met 2,5 uur Vinyasa flow en daarna een heerlijk buffet bij ‘Klein Geluk’ in Heemskerk. Ben jij ook klaar om de winter achter je te laten en nieuwe energie op te doen voor de lente?

De lente kun je zien als een nieuwe start. De natuur begint open te bloeien en het is vaak een fijne periode om nieuwe dingen te starten of je plannen uit te werken. Tijdens deze creatieve flow staat transformatie centraal. Een actieve les met voldoende momenten voor integratie en ook doen we een aantal schrijfopdrachten. Pen en papier liggen voor je klaar.

Hierna gaan we naar ‘Klein Geluk’ voor een heerlijke maaltijd! Je kunt meelopen, fietsen of met de auto gaan. Detox sap, soep, salade en meer gezond lekkers staat voor je klaar. Inclusief 2 drankjes (thee, cappuccino, koffie, latte macchiato of frisdrank), andere drankjes zijn voor eigen rekening.

Vinyasa flow: Bij Vinyasa flow lessen volgen de asana’s (yogahoudingen) elkaar op dynamische wijze op met behulp van de ademhaling. Flow zit in alles, het is een soort rode draad door je leven. Meegaan met de flow is een prettige manier van leven. Geen enkele flow is hetzelfde, zo zal je dat ook ervaren op de mat. Ontdek op een creatieve en speelse manier wat flow voor jou kan betekenen. Marloes haar lessen zijn geïnspireerd door de opleiding Prana Vinyasa Flow van Shiva Rea die ze doet.

Inclusief:
-Gezonde shot bij aankomst
-Masterclass
-Pen en papier
-Detox sapje en buffet (geef tijdig dieetwensen door)
-2 drankjes (keuze uit: thee, cappuccino, koffie, latte macchiato of frisdrank)
Minimaal 10, maximaal 30

Wanneer: Zondag 5 april
Plaats: Heemskerk
Tijd: 14.30 – 18.30 uur
Prijs: € 39,-
Docente: Marloes Zonneveld

AANMELDEN KAN HIER