INGRID GROOT
13516439_10205969926199639_7903048617391

Bijna 30 jaar geleden kwam ik op het yogapad terecht, wat mij leidde langs Hatha en Ashtanga yoga, langs Yoga Nidra en mijn uiteindelijke specialisatie Yin Yoga. 

 

De eerste keer dat ik een Yin Yoga les deed was ik verkocht.
Ik wist het: dit is het! M’n lichaam voelde het als het ware, ik kon en mocht helemaal ontspannen. Het maakte mijn yoga-ervaring compleet. Ik was al 25 jaar bezig met yoga: lessen, opleidingen, retraites. Het was vooral de actieve – Yang – yoga waar ik kennis mee maakte en waar ik van genoot. De inspanning bood me ontspanning. Yin Yoga deed er nu een schepje bovenop: ik mocht ontspannen door ontspanning.

 

Naast de vele yoga opleidingen heb ik diverse functies vervuld in de communicatiebranche. Met veel plezier heb ik jarenlang als freelance communicatie-adviseur bij diverse reclamebureaus gewerkt, wat een mooie en bijzonder tijd was, enerverend, flexibel en inspirerend. Een productie met een crew van 80 mensen was te leuk! Hoe ingewikkelder het werd, hoe beter ik het vond.
 

Daarnaast ben ik altijd nieuwsgierig  naar wat het leven mij nog meer te bieden heeft. En kan ik mij blijven verwonderen over de magie van het leven.