Moonflower_Yoga_innerlijkewinter_vierkan

Innerlijk winter retreat

Dit innerlijke winter retreat is exclusief voor voormalig deelnemers aan de cursus Je menstruatiecyclus als krachtbron (her)ontdekken.

In dit 3 uur durende retreat duiken we samen opnieuw de innerlijke winter in. De plek waar de menstruatiecyclus start en ook weer eindigt. De fase van menstruatie of nieuwe maan. 

Hoe is het om terug te komen op een punt waar je reis begonnen is? De vorige keer startte je reis naar de innerlijke winter mogelijk nog aarzelend of vol spanning. Deze keer kom je er aan met een hele rugzak vol nieuwe ervaringen en nieuwe inzichten! Wat brengen ze je? Wat is er veranderd? Wat kan er nog aandacht gebruiken?

We nemen de tijd om te reflecteren en om intenties te zetten voor je volgende stappen op je prachtige reis, zodat de band met je menstruatie- of maancyclus nog verder kan verdiepen. Ontdek hoe je nog bewuster in het leven kan staan in contact met je eigen innerlijke krachtbron, met je ongetemde kracht.

 

Dit retreat wordt gegeven door Sandra Zappeij, docent bij de Ajna Tempel en eigenaar van Moonflower Yoga.

 

Dit retreat is gebaseerd op het werk van Alexandra Pope en Sjanie Hugo Wurlitzer, oprichters van Red School en schrijvers van het boek Wild Power (Nederlandse Titel: Claim je cyclus).

Innerlijk Winter Retreat

Datum: Zondag 13 juni

Tijd: 1430-1730 uur

Koster: € 35,-

Aanmelden kan via contact@ajnatempel.nl