Moonflower_Yoga_Intro_Event_Menstruatiecyclus.png

Introductie event

Je Menstruatiecyclus als krachtbron (her)ontdekken

Blokkeer jij je agenda voor de komst van je menstruatie en de dagen er omheen? Om dit gewijde moment volledig te kunnen ervaren? De gewijde roep in je cyclus die je terugvoert naar je diepste wezen, je diepste wijsheid.

Of kijk je er tegenop dat het weer komt? Overvalt het je of negeer je deze dagen door bezig te blijven, het weg te stoppen voor je omgeving en voor jezelf? Of beleef je het als pijnlijk en zou je liever zonder deze ervaring willen leven?

Vraag je je weleens af waarom je menstruatie niet ervaart als een positief moment? Je menstruatiecyclus als krachtbron (her)ondekken, hoe zou dat zijn? Ontdek hoe je relatie met je cyclus kan veranderen tijdens het introductie event.

Dit introductie-event bestaat uit 1 sessie van 2,5 uur. In deze sessie wordt je uitgenodigd met een nieuwe blik naar je eigen cyclus te kunnen kijken. Je ontvangt informatie over de menstruatiecyclus en doe je ervaringen op met behulp van begeleide meditaties en schrijfoefeningen.

Tevens is dit introductie-event ook toegankelijk voor vrouwen die een onregelmatige cyclus of geen menstruatiecyclus (meer) hebben. Zelfs als je in of voorbij je menopauze bent kan de kennis over de menstruatiecyclus je nog steeds helpen in het (her)ontdekken van je innerlijke vrouwelijke kracht.

Dit event staat op zichzelf, maar kan ook een mooie introductie zijn voor de cursus* Je menstruatiecyclus als krachtbron (her)ontdekken, die in het najaar 2021 in de Ajna Tempel wordt gehouden. Besluit je na dit event mee te doen met de cursus in het najaar, dan krijg je je geld van dit event retour! 

Dit event wordt gegeven door Sandra Zappeij, docent bij de Ajna Tempel en eigenaar van Moonflower Yoga. De cursus is gebaseerd op het werk van Alexandra Pope en Sjanie Hugo Wurlitzer, oprichters van Red School en schrijvers van het boek Wild Power (NL uitgave: Claim je cyclus).

Datum: Zondag 12 september

Tijd: 15.00 - 17.30 uur

Bijdrage: € 30,-

Docent: Sandra Zappeij

Locatie: Ajna Tempel Heemskerk

Ajna%20Tempel_edited.jpg

*Cursus najaar 2021:

De cursus Je menstruatiecyclus als krachtbron (her)ontdekken bestaat uit 6 sessies van 2 uur. In een cirkel van maximaal 7 vrouwen gaan we op ontdekkingsreis naar binnen. In elke sessie ontleden we een deel van de verschillende lagen die de menstruatiecyclus bevat. We maken een reis die je terug in contact brengt met de rijkheid, wijsheid en kracht die je als vrouw in je meedraagt. Hoe zou dat zijn, de sleutel vinden tot je innerlijke krachtbron?

 

Data najaar 2021: 31/10, 7/11, 14/11, 21/11, 28/11, 5/12
Kosten: €199 (minus €30 bij deelname aan het introductie-event)

Klik hier voor alle info