Introductie event

Je Menstruatiecyclus als krachtbron (her)ontdekken

Hoe zou het zijn om je menstruatiecyclus als je persoonlijke krachtbron te ervaren? Dat je je in je kracht voelt gezet in plaats van dat je je menstruatie(cyclus) als een last voelt? Doe mee en ontdek met andere vrouwen hoe het is om een nieuwe relatie op te bouwen met deze natuurkracht die je binnen in je draagt.

Dit introductie-event in februari bestaat uit 1 sessie van 2 uur. In deze sessie wordt je uitgenodigd met een nieuwe blik naar je eigen cyclus te kunnen kijken. Je ontvangt informatie over de menstruatiecyclus en doe je ervaringen op met behulp van begeleide meditaties en schrijfoefeningen.

Tevens is dit introductie-event ook toegankelijk voor vrouwen die een onregelmatige cyclus of geen menstruatiecyclus (meer) hebben. Zelfs als je in of voorbij je menopauze bent kan de kennis over de menstruatiecyclus je nog steeds helpen in het (her)ontdekken van je innerlijke vrouwelijke kracht.

Dit event wordt gegeven door Sandra Zappeij, docent bij de Ajna Tempel en eigenaar van Moonflower Yoga. De cursus is gebaseerd op het werk van Alexandra Pope en Sjanie Hugo Wurlitzer, oprichters van Red School en schrijvers van het boek Wild Power (NL uitgave: Claim je cyclus).

 

Dit najaar start de 6-weekse cursus, klik hier voor meer info. Besluit je naar aanleiding van deze introductie mee te doen met de cursus later in het jaar, dan krijg je je geld van dit event retour!  Mail ons voor de korting op de cursus door je aan te melden via contact@ajnatempel.nl

Datum: Nog te bepalen

Tijd: Nog te bepalen

Bijdrage: € 25,-

Docent: Sandra Zappeij

Locatie: Zoom online

©Ajna Tempel 2019
Algemene voorwaarden - Privacy