JEANINE SMIT
jeanine_orange_klein.jpg

 

 

In 2004 kwam ik voor het eerst in aanraking met yoga. Ik raakte verslingerd aan Ashtanga yoga vanwege de intensiteit en tegelijkertijd leerde ik terug naar binnen te keren en weer contact maken met mezelf. Zo heeft yoga me teruggebracht naar mijn ware ik.  In een later stadium ontdekte ik Yin yoga en ervaarde daarmee dat ik mijn zachte kant weer kon toelaten in mijn leven.  

 

Omdat ik wilde delen wat yoga mij gebracht heeft volgde ik opleidingen in Hatha Yoga en Yin Yoga.  Ook ben ik Mindfulness trainer en verwerk dan ook vaak aspecten van Mindfulness in mijn lessen.  Daarnaast is hardlopen een persoonlijke passie en is Hardlopen en Yoga de ultieme Yin-Yang combinatie voor mij.  

Vanuit deze zeer gevarieerde achtergrond geef ik tegenwoordig in heel veel verschillende stijlen yoga les:  van heel actief (Ashtanga en Vinyasa) tot heel rustig (Yin en Restorative) en bijna alles wat daartussen ligt (Hatha Flow, Yin/Yang, Slow Flow, Mindfulness Yoga en Zen Hardlopen en Yoga).

 

In mijn lessen ligt de focus op bewustzijn van ademhaling en lichaam en begeleid ik je in de houdingen op een veilige manier met respect en liefde voor alle verschillen die er zijn in onze lichamen.

 

Tot gauw op de mat!