MARIJKE DE VRIES
IMG_20190715_221719.jpg

Zelf fanatiek sporter, full time werkzaam in de horeca en daarnaast als personal trainer en docent in verschillende groepslessen, altijd bezig of onderweg. Ik had totaal geen interesse in yoga, te rustig en zweverig, niks voor mij, ik wil knallen en moet mijn energie kwijt.
Mijn kijk op yoga veranderde toen ik in 2015 voor mijn werk startte met de opleiding voor Power Yoga docent, en er dagelijks mee bezig was. Ik kon niet langer ontkennen dat yoga ook bij mij positieve effecten had en helemaal niet rustig was of zweverig.

Na het afronden van de opleiding ‘betrapte’ ik mezelf erop dat ik steeds vaker vrijwillig op de mat stapte en deel nam aan lessen. Niet meer voor werk of opleiding, maar voor mij, gewoon omdat ik daar zin in had.

Mijn interesse in yoga en de verschillende stijlen groeide, ik kwam in aanraking met vinyasa yoga en wilde na één les gelijk niet meer zonder. Ik had gevonden wat ik zocht : ontspanning met actief bezig zijn EN de connectie tussen de mat en het dagelijkse leven.

De flow en het ritme in vinyasa door de vloeiende overgangen en het verbinden van adem en beweging, de flow en het ritme van mijn leven, beide wisselend en continue in beweging.

Inmiddels heb ik ook de vinyasa opleiding afgerond en is yoga onderdeel van mijn dagelijkse routine, mijn ritme, mijn FLOW.

Yoga​ brengt rust in mijn leven en altijd drukke hoofd, zorgt ervoor dat ik beter naar mijn lichaam luister, soms een stap terug doe en rust neem. Heeft mij leren loslaten en accepteren. Is een spiegel maar ook een plek van thuiskomen,bezinning, een moment voor mezelf. Een cadeau dat blijft geven in de vorm van een reis die nooit eindigt. Een reis voor mezelf, met mezelf, naar mezelf.

Iedereen is verschillend, heeft een ander vertrekpunt en legt een eigen route af naar een persoonlijke bestemming.

In mijn vinyasa flow lessen houdt ik hier rekening mee en begeleid ik je, aan de hand van verschillende thema's, pranayama oefeningen en een afwisseling van in- en ontspanning, graag op JOUW persoonlijke reis. Soms uitdagend maar altijd met aandacht voor het lichaam en techniek.

I can't wait to take you on a yourney! Marijke de Vries