MARLOES ZONNEVELD
27-DSC_0430.jpg

Hoi, ik ben Marloes, eigenaresse van de Ajna Tempel en houd mij graag bezig met verdieping in yoga en meditatie. In 2008 ben ik begonnen met het volgen van yogalessen bij Centrum Dagda. Al snel was 1x per week naar de les niet voldoende en ging ik thuis yoga beoefenen met behulp van dvd's. Dat voelde goed! Op verschillende plekken heb ik  yogalessen gevolgd en is het echt een onderdeel van mijn leven geworden. In 2012 ben ik Zonnenyoga begonnen en in maart 2014 werd de Ajna Tempel geboren. Vol van vertrouwen breng ik samen met het Tempel-team de mensen graag enthousiast voor yoga over! Join the journey on the mat!

 

In 2012  volgde ik de basisopleiding Hatha Yoga bij Pratyak Caitanya in Heemskerk en deed de opleiding bij de Blauwe Vlinder in Beverwijk. Momenteel blijf ik mij verdiepen in de verschillende Prana flow-modules van Shiva Rea. Daar ben ik mee in aanraking gekomen via Claudia van der Tier van Glow Yogastudio Haarlem. Ook heb ik de Yin yoga opleidingen gevolgd bij Yoga Moves met José de Groot en Anoshe Overington van Stillness in yoga.
November 2015 volgde ik een  10 daagse Vipassanameditatie-cursus. Wat een eye-opener was dat! Een mooi nieuw puzzelstukje op mijn yoga en meditatie reis.

Grote dank aan al deze inspirators :)

Yoga en meditatie is voor mij  het perfecte pakket. Het brengt energie waar nodig en tegelijkertijd ontspanning die zo ontzettend prettig voelt. Yoga geeft verdieping én eenvoud. Precies dat gevoel breng ik graag over in mijn lessen. Het is belangrijk om goed te luisteren naar je intuïtie en lichaam. Zoek de verbinding!

 

Marloes (1983) is geboren in Heemskerk, opgegroeid in Beverwijk en woont met haar vriend Jordi in Den Haag.