©Ajna Tempel 2019
Algemene voorwaarden - Privacy 

JE MENSTRUATIECYCLUS ALS KRACHTBRON (HER)ONTDEKKEN

Hoe zou het zijn om je menstruatiecyclus als je persoonlijke krachtbron te ervaren? Dat je je in je kracht voelt gezet in plaats van dat je je menstruatie(cyclus) als een last voelt? Doe mee en ontdek met een kleine groep vrouwen hoe het is om een nieuwe relatie op te bouwen met deze natuurkracht die je binnen in je draagt.

Deze cursus bestaat uit 6 sessies van 2 uur. In een cirkel van maximaal 7 vrouwen gaan we op ontdekkingsreis naar binnen. In elke sessie ontleden we een deel van de verschillende lagen die de menstruatiecyclus bevat. We maken een reis die je terug in contact brengt met de rijkheid, wijsheid en kracht die je als vrouw in je meedraagt. Hoe zou dat zijn, de sleutel vinden tot je innerlijke krachtbron?

Tijdens de sessies ontvang je informatie over de menstruatiecyclus en doe je ervaringen op met behulp van begeleide meditaties  die passen bij de verschillende fases van de cyclus.

Deze cursus is ook toegankelijk voor vrouwen die een onregelmatige cyclus of geen menstruatiecyclus (meer) hebben. Zelfs als je in of voorbij je menopauze bent kan de kennis over de menstruatiecyclus je nog steeds helpen in het (her)ontdekken van je innerlijke vrouwelijke kracht.

Deze cursus wordt gegeven door Sandra Zappeij, docent bij de Ajna Tempel en eigenaar van Moonflower Yoga. De cursus is gebaseerd op het werk van Alexandra Pope en Sjanie Hugo Wurlitzer, oprichters van Red School en schrijvers van het boek Wild Power.

Data26/1, 2/2, 9/2, 1/3, 8/3, 15/3 2020

Tijd: 11:00 - 13:00 uur

Bijdrage: € 180,-

Locatie: Mini Tempel, Merel 395 in Heemskerk

Aanmelden kan hier