Je Menstruatiecyclus als

krachtbron (her)ontdekken

Hoe zou het zijn om je menstruatiecyclus als je persoonlijke krachtbron te ervaren? Dat je je in je kracht voelt gezet in plaats van dat je je menstruatie(cyclus) als een last voelt? Doe mee en ontdek met andere vrouwen hoe het is om een nieuwe relatie op te bouwen met deze natuurkracht die je binnen in je draagt.

Deze cursus bestaat uit 6 sessies van 2 uur, 3 van de sessies vinden plaats in de Ajna Tempel in Heemskerk en 3 sessies zijn online. Mocht je liever niet naar de Ajna Tempel komen, om wat voor reden dan ook, dan kun je op die dagen ook online meedoen.

In de 6 sessies gaan we in een cirkel van maximaal 7 vrouwen op ontdekkingsreis naar binnen. In elke sessie ontleden we een deel van de verschillende lagen die de menstruatiecyclus bevat. We maken een reis die je terug in contact brengt met de rijkheid, wijsheid en kracht die je als vrouw in je meedraagt. Hoe zou dat zijn, de sleutel vinden tot je innerlijke krachtbron?

Tijdens de sessies ontvang je informatie over de menstruatiecyclus en doe je ervaringen op met behulp van begeleide meditaties die passen bij de verschillende fases van de cyclus.

Deze cursus is ook toegankelijk voor vrouwen die een onregelmatige cyclus of geen menstruatiecyclus (meer) hebben. Zelfs als je in of voorbij je menopauze bent kan de kennis over de menstruatiecyclus je nog steeds helpen in het (her)ontdekken van je innerlijke vrouwelijke kracht.

Deze cursus wordt gegeven door Sandra Zappeij, docent bij de Ajna Tempel en eigenaar van Moonflower Yoga. De cursus is gebaseerd op het werk van Alexandra Pope en Sjanie Hugo Wurlitzer, oprichters van Red School en schrijvers van het boek Wild Power (Nederlandse Titel: Claim je cyclus).

Data & tijd

30/8 

6/9 

13/9

20/9

27/9

4/10

Bijdrage: € 199,-

Docent: Sandra Zappeij

Locatie: Ajna Tempel Heemskerk & Online via Zoom*

*Mocht je liever niet naar de Ajna Tempel komen, om wat voor reden dan ook, dan kun je op die dagen ook online meedoen.

©Ajna Tempel 2019
Algemene voorwaarden - Privacy