Cursus ~ Je Menstruatiecyclus als

krachtbron (her)ontdekken

Hoe zou het zijn om je menstruatiecyclus als je persoonlijke krachtbron te ervaren? Dat je je in je kracht voelt gezet in plaats van dat je je menstruatie(cyclus) als een last voelt? Doe mee en ontdek met andere vrouwen hoe het is om een nieuwe relatie op te bouwen met deze natuurkracht die je binnen in je draagt.

Deze cursus bestaat uit 6 sessies van 2 uur. In de 6 sessies gaan we in een cirkel van maximaal 7 vrouwen op ontdekkingsreis naar binnen. In elke sessie ontleden we een deel van de verschillende lagen die de menstruatiecyclus bevat. We maken een reis die je terug in contact brengt met de rijkheid, wijsheid en kracht die je als vrouw in je meedraagt. Hoe zou dat zijn, de sleutel vinden tot je innerlijke krachtbron?

Tijdens de sessies ontvang je informatie over de menstruatiecyclus en doe je ervaringen op met behulp van begeleide meditaties en schrijfoefeningen.

Deze cursus is ook toegankelijk voor vrouwen die een onregelmatige cyclus of geen menstruatiecyclus (meer) hebben. Zelfs als je in of voorbij je menopauze bent kan de kennis over de menstruatiecyclus je nog steeds helpen in het (her)ontdekken van je innerlijke vrouwelijke kracht.

De 6-weekse cursus wordt gegeven door Sandra Zappeij, docent bij de Ajna Tempel en eigenaar van Moonflower Yoga. De cursus is gebaseerd op het werk van Alexandra Pope en Sjanie Hugo Wurlitzer, oprichters van Red School en schrijvers van het boek Wild Power (Nederlandse Titel: Claim je cyclus).

Cursusdata

Zondagen 31/10, 7/11, 14/11, 21/11, 28/11, 5/12

Tijd: 1500-1700 uur

Bijdrage: € 199,-*

*wanneer je de workshop gevolgd hebt krijg je korting, mail dan voor aanmelding naar contact@ajnatempel.nl

Docent: Sandra Zappeij

Locatie: Ajna Tempel Heemskerk

Twijfel je nog? Op 12 september hebben we een mooi introductie-event. Klik hier voor meer informatie.

Wanneer je de introductie hebt gevolgd, krijg je het bedrag voor dat event (€ 30,-) verrekent met de cursus. Mail dan voor aanmelding naar contact@ajnatempel.nl

Ajna%20Tempel_edited.jpg