NAZ DUR
Naz.jpg

Op jonge leeftijd wist ik al heel goed naar het buikgevoel en intuïtie te luisteren, kon het eigenlijk niet plaatsen wat het was, maar ergens wist ik dat ik vooral dat gevoel moest volgen. 

Op 21-jarige leeftijd ben ik voor het eerst op mijn yogamatje gestapt, om de rust in mijn lichaam en geest terug te vinden. Zo ben ik steeds weer een ander yogavorm gaan proberen, maar toch verwaterde het steeds.

 

Hoe yoga weer op mijn pad kwam en eigenlijk een deel van mijn leven is geworden… 

Na mijn zwangerschap 2015 ben ik gaan zoeken wat ik vanuit huis kon doen, met een kleine baby heb je toch iets minder vrijheid. Zo ben ik in de ochtend yogalessen gaan doen, soms een uur soms iets meer, dit werd voor mij een dagelijks ochtendritueel, zodra het even kon stond ik op mijn matje.

 

Na verschillende yogavormen te hebben beoefend had ik eindelijk de yogavorm gevonden waar ik mezelf het best in kon vinden Vinyasayoga, het bewegen op het ritme van je ademhaling.

Heel wat mat uren later ben ik me meer in het yogafilosofie gaan verdiepen en de anatomie gaan bestuderen. Zo kreeg ik tijdens een yogales de ingeving om mijn passie te gaan volgen, om iets te gaan doen waar ik blij van word en dat ook over te dragen naar anderen, hier ben ik dan, afgelopen zomer buitenyoga lessen gegeven op camping Geversduin, inmiddels gestart met de Vinyasayoga 200hrs opleiding, op verschillende locaties geef ik Vinyasa flow les, op de planning staan al projecten waar ik dit jaar nog mee ga starten om mezelf nog meer te gaan verdiepen in yoga.

 

Voor mij is yoga leven, verbintenis met jezelf en overdragen naar een ander. 

Namaste