NICOLETTE DATEMA
Nicolette.jpg

Sinds 2003 woon ik in Beverwijk, samen met mijn man en drie kinderen. Ik ben werkzaam als docent in het middelbaar onderwijs. In 2012 raakte raakte ik overspannen. Op aanraden van een psycholoog volgde ik een training Mindfulness. Toen ik merkte wat een positief effect yoga heeft op mijn welbevinden, wilde ik dat delen met de leerlingen op school. In 2013 volgde ik bij yogaschool De Blauwe Vlinder de opleiding tot docent easyflow en poweryoga. Daarna volgde een training Tienerashtanga bij de Jip en Jan Academie van Helen Purperhart. En wat ik heel leuk vind is het  verzorgen van de lessen ‘yoga op school’, bij het Kennemercollege Beroepsgericht in Heemskerk. Ook geef ik regelmatig een yogales aan collega’s, heel leuk om te doen! 

In het kort: 2015 afgestudeerd als Kinder- en jeugdcoach bij het Atma Instituut in Amersfoort. Daarnaast verdiep ik mij nog steeds verder in Mindfulness, (Zen)meditatie en geweldloze communicatie. Rust, bewustwording en verbinding zijn erg belangrijk. 

Inmiddels verzorg ik yogalessen op verschillende locaties en ben ik, naast docent, werkzaam als kinder- en jeugdcoach. 'Ik ontvang je graag in 1 van mijn lessen óf play- en workshops, om mijn ervaring voor meer bewustwording aan jou mee te geven. Laten we mindful door het leven gaan'