©Ajna Tempel 2019
Algemene voorwaarden - Privacy 

ABONNEMENT

Zoals veel bedrijven, heeft ook Ajna Tempel een financiële uitdaging. We hebben net een tweede locatie geopend en we hopen straks gewoon de draad weer op te kunnen pakken. Daarnaast werken de docenten als ZZP-er in onze studio's. We willen de docenten dan ook zo lang mogelijk voorzien van werk en kunnen blijven doorbetalen.

Maar dat gaat niet zonder leden. We hopen dat je lid blijft van de Ajna Tempel en geniet van de online lessen die we aan het creëren zijn. Natuurlijk kan het zijn dat jij ook in een financiële uitdaging zit. Mocht je jouw abonnement willen pauzeren of stoppen per 1 mei dan passen we dat aan. Laat dit weten door voor 15 april te mailen naar contact@ajnatempel.nl (Heemskerk) of denhaag@ajnatempel.nl (Den Haag).

Heb je een….

1x per week/ 5x per maand abonnement:

Je krijgt een 30 rittenkaart toegevoegd aan jouw account. Dit zorgt ervoor dat je onbeperkt live lessen kunt volgen! Je hoeft dus niets te doen, alleen maar je mat uit te rollen. Let op: Dit vergt enig administratief werkt, uiterlijk vrijdag 3 april staat alles goed in Fitmanager. Deze rittenkaart is geldig voor de maand april. Wanneer de studio open gaat (en we hopen natuurlijk in mei) gaan we weer terug naar 5 lessen per maand.

De andere optie als je wel lid blijft maar geen Live lessen wilt/kunt volgen is de lessen bewaren voor later. Wanneer de studio weer open is voegen we de lessen dan toe aan jouw account. Laat dit dan weten door te mailen naar contact@ajnatempel.nl (Heemskerk) of denhaag@ajnatempel.nl (Den Haag).*

 

Onbeperkt abonnement:

Je krijgt korting en je betaald zolang de crisis duurt hetzelfde als het 5x per maand abonnement. De betaling van april is al gedaan, dit wordt verrekend met de eerstvolgende maand dat we weer open zijn. 

Voorbeeld: Als we in mei weer open gaan, betaal je in mei voor een 5x per maand abonnement. Vanaf juni gaat het tarief dan weer terug naar normaal.*

 

Strippenkaart:

Je hebt 2 opties, de einddatum van de strippenkaart verlengen we met de duur van de sluiting van de studio. Dat is dus in ieder geval 7 weken.

Vind je de online lessen fijn, dan kun je er een strippenkaart bij krijgen. Deze is geldig tijdens de sluiting van de studio.

Wanneer de studio open gaat (en we hopen natuurlijk in mei) komt deze strippenkaart te vervallen.

Mocht je gebruik willen maken van de extra strippenkaart, mail naar contact@ajnatempel.nl (Heemskerk) of denhaag@ajnatempel.nl (Den Haag).

*We hebben er alle respect voor wanneer je dit aanbod niet voldoende vindt of zelf in een fysieke of financiële uitdaging zit en je abonnement wilt stoppen of pauzeren. Mail ons dan voor 15 april op één van de bovengenoemde mailadressen.

 

BEN JE NIEUW BIJ AJNA TEMPEL?

Koop voor de maand april onbeperkt Live & online lessen voor 45 euro (geldig voor 4 weken vanaf dag van aankoop en stopt automatisch)

Wanneer de studio open gaat (en we hopen natuurlijk in mei) gaan we weer terug naar de ‘gewone’ abonnementen die we aanbieden.

​​

Ook kun je een losse les te boeken of eventueel een proeflespakket. De gratis proeflessen gelden niet voor Live online lessen. De gratis proefles kun je uiteraard alsnog komen volgen als de studio weer open is.

De linkjes om naar de shop te gaan voor: Heemskerk of Den Haag

LIVE ONLINE YOGA
De Ajna Tempel gaat online en ook nog eens live! Yoga gaat over verbinding. Voor ons belangrijk om tijdens deze uitzonderlijke situatie die verbinding te onderhouden met jou als trouw lid van Ajna Tempel. Juist in deze periode vinden wij als docenten het zo belangrijk om beweging en ontspanning te brengen aan onze leden, aan jou dus! We zitten met z’n allen door de situatie meer thuis en kunnen yoga goed gebruiken. Hoe fijn is het dan die van je eigen docenten te ontvangen?

AANMELDEN

Voor de live online lessen van de Ajna Tempel schrijf je je in via Fitmanager zoals je normaal ook een les zou boeken, de lessen zijn dus exclusief voor leden met een abonnement of strippenkaart. Aanmelden voor de les kan tot uiterlijk een half uur vóór aanvang. Je krijgt namelijk 20 minuten van tevoren de informatie om in te loggen.

Klik hier voor het rooster Heemskerk

Klik hier voor het rooster Den Haag

 

BELANGRIJK: Zorg dat je je notificaties van Fitmanager aan hebt staan, anders ontvang je geen bericht.

Meer info en spelregels vind je hier

ONLINE YOGA IN JE EIGEN TIJD

Online yoga met je eigen docenten en ook nog eens wanneer het jou het beste uitkomt! We zijn druk bezig om dit ook op korte termijn te realiseren. Stay tuned!
 

Klik hier om naar de pagina te gaan met de video's van onze docenten