top of page
Image by Rodion Kutsaev

Over
Ajna Tempel

Klein MJ1A8096 kopie 2.jpg
7.png

Heb je gezien dat het logo van de Ajna Tempel ook het derde oog (symbool Ajna chakra) is?

Ajna.jfif

Het is dan ook onze missie om jou weer meer in contact met jezelf, je intuitie te brengen.

Over Ajna Tempel

Al 8 jaar is de Ajna Tempel een bruisende yogaschool in Heemskerk. Een plek waar je heerlijk even uit je dagelijkse bezigheden kunt stappen en een moment voor jezelf vindt. De Tempel is een fijne lichte ruimte waar je je meteen thuis voelt!

Yoga is voor iedereen. Daarin een bijdrage leveren vinden wij heel waardevol. Er zijn lessen die meer fysieke uitdagingen hebben en lessen die je helpen terug te komen in de rust in jezelf. Je hoeft niet lenig te zijn, je hoeft niet sterk te zijn, je hoeft niet stil te kunnen zitten, je hoeft niets te kunnen. Je kunt wél alles onderzoeken en uitproberen.

Alle docenten van Team Ajna Tempel staan voor je klaar om hun enthousiasme en kennis over yoga met je te delen. Alle yoga attributen zijn aanwezig en er staat een kopje thee voor je klaar na de les.

Hoe en wanneer je de Tempel ook binnenkomt, je verlaat de Tempel weer met een stukje meer lichtheid en wijsheid in je eigen Tempel. Je bent van harte welkom, precies zoals je bent.

Namasté

Yoga of life

Naast onze inspirerende lessen, organiseren we wekelijks ook verdiepende evenementen. We nemen je graag mee op reis door middel van verschillende workshops en Mini Retreats. Hiermee duik je, naast de reguliere lessen, net wat meer de diepte in. Hieronder vind je het overzicht van de komende tijd. Klik op de afbeelding om alle informatie over de workshop of mini retreat te lezen en je aan te melden.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Op de pagina Workshops vind je het meest actuele overzicht van de workshops. 

Betekenis Ajna

Ajna spreek je uit als 'Ashna'. Ajna is Sanskriet voor 'weten' en is het zesde chakra, ook wel ons derde oog genoemd. Het staat voor helderheid, oplettendheid en bewustzijn, je maakt hier verbinding met je intuïtie.

 

Het geeft duidelijk weer, wat wij willen overbrengen. Wij gaan verder dan alleen de fysieke oefeningen, het is een verdiepingsproces. Je duikt in je eigen natuur. Je begint de flow of life te ervaren en er steeds beter in mee te dobberen.

 

Ontdek en word je meer bewust van jouw innerlijke waarheid!

7.png
35.png
1.png
25.png
19.png

Tips, artikelen & posts

Via ons Blog delen we tips, artikelen, ervaringen, thoerie en filosofie over yoga met je. Ben je op zoek naar meer achtergrond en verdieping, schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Elke maand versturen we een nieuwsbrief. Hierin vind je het laatste nieuws over de Ajna Tempel, het team, lessen en aankomende workshops, events en mini retreats. Mis niets en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

7.png

Recente nieuwsbrieven

28098207081_bbc40c4a22_b.jpg
bottom of page