download.png

Restorative XL 

Vol ontspanning de feestdagen tegemoet

Vind je een reguliere Restorative yogales ook altijd te kort duren? Trakteer jezelf dan op deze extra lange sessie van 2,5 uur en boek je eigen mini-retreat!

Op 19 december is het de laatste volle maan van 2021. Dit is de nacht dat de eerste helft van de maancyclus is voltooid en de weg terug weer begint naar de nieuwe maan die valt in 2022. Tijdens de volle maan kantelt de energie van een hoogtepunt naar afnemende en terug naar binnen gekeerde energie. Hoe fijn om op die natuurlijke maanflow mee te bewegen naar het einde van dit jaar?

 

Met je lichaam ondersteund door alle props die we beschikbaar hebben in de studio, wordt je meegenomen op een diepe ontspannende reis. Ontdek hoe het voelt om al je zorgen en inspanningen die in de feestmaand van het jaar op kunnen spelen, helemaal van je af kunnen glijden. En hoe je weer terug kunt komen tot de diepe rust die altijd binnen in jezelf aanwezig is.

 

Tip!

Dit mini-retreat kun je zelf nog helemaal compleet maken door te zorgen dat je avondeten al voor je klaar staat als je erna thuis komt. Wie weet vooraf zelf bereid met je favoriete ingrediënten of door iemand anders voor je geregeld. Glij van deze workshop vol rust van de mat moeiteloos door naar je avond en zet de toon voor de rest van de maand!

 

Wat is Restorative yoga?

In Restorative yoga staat ontspanning van het lichaam voorop. Het is één van de minst actieve yogavormen. Met behulp van props, zoals kussens, dekens, bolsters, blokjes en riemen, ondersteun je je lichaam in elke yogahouding. Het geeft de ervaring alsof je lichaam zweeft op wolken of aan het wateroppervlak. Om je lichaam de tijd te geven om ontspanning te vinden, worden de houdingen voor langere tijd aangehouden (5 tot soms wel 20 minuten). Op een gegeven moment ervaar je zelfs de ontspanningsreflex, waarmee je toegang krijgt tot de diepere en subtielere lagen van je zijn.  

Restorative XL

Datum: Zondag 19 december 2021

Tijd: 1500-1730 uur

Koster: € 30,-

Docent: Sandra Zappeij