MJ1A9402_small.jpg

Yoga en Cacao ceremonie met Sjamanistische drum healing
Viering van de nieuwe maan

Tijdens deze workshop van tweeënhalf uur wordt aandacht besteed aan het hervinden van energie door middel van een zacht herstellende Yin/Relax flow, drinken van rauwe cacao, sjamanistische drum healing en meditatie in het teken van deze nieuwe maan. Ontspan, rust uit en hervind  je energie!

Een viering van de nieuwe maan. 

Volgens de Chinese vijf elementenleer zijn mensen een afspiegeling van de natuur. Net als Yin & Yang houden alle elementen elkaar in balans. Tijdens de volle maan is de energie Yang, tijdens de nieuwe maan is de energie Yin. Deze middag wordt hier helemaal op aangepast.

~ Laat je leven zich natuurlijk ontvouwen. Weet dat het eveneens een vat van perfectie is. Precies zoals je inademt en uitademt, is er een tijd om voorop te lopen en een tijd om achter te zijn; een tijd om in beweging te zijn en een tijd om te rusten ~

​Helende kracht van de Sjamaantrom 

Deze drumcirkels zijn krachtige groepsrituelen waarin je werkt met één van de oudste en meest krachtige healing instrumenten: de sjamaantrom. Samen maken we een veld van helende kracht voor Moeder Aarde en al haar bewoners dat we verspreiden en versterken via de kracht van de trom. De sjamaantrom is een katalysator: een versterker van energie. Daarom werkt het in dit ritueel ook heel bewust met levensbrengende en genezende kracht, en kan je je ook richten op je persoonlijke dromen en wensen. 

Full Moon; Geef je over aan de ritme van de natuur.... ​ 'The three birthed the drum so that we and Spirit could speak with common tongue' - E. Bonnie Devlin ​

"The three birthed the drum so that we and Spirit could speak with common tongue" - E. Bonnie Devlin

Healing yoga met Sjamanistische drum

Wanneer: Zaterdag 9 oktober

Tijd: 14.00-16.30 uur

Locatie: Ajna Tempel Heemskerk

Docent: Naz Dur

Prijs: € 40,- 

198196585_3151417205093068_4056293762128615033_n.jpg