SOUND HEALING & MANTRA CONCERT met Irene Sportel

Sound Healing & Mantra Concert 

Ga ontspannen liggen op een matje, dek jezelf toe met een deken en sluit je ogen. Geniet van de helende klanken van kristallen- en Tibetaanse klankschalen, gitaar, handpan, kleine instrumenten en Irene haar stem.

 

Alle klanken die je hoort tijdens dit concert zijn er om je terug naar je hart te brengen. Om heling te stimuleren op fysiek, mentaal of emotioneel vlak. De klanken zijn er om je te helpen ontspannen en op reis te gaan binnen in jezelf. En natuurlijk gewoon om van te genieten!

 

Al vele duizenden jaren worden in veel verschillende culturen klanken gebruikt om het lichaam en de geest terug te brengen in harmonie, in balans. We bestaan voor 75% uit water en geluid reist makkelijk door water. Het is in staat om het fysieke lichaam, de mind en het energetische veld van de mens weer in balans te brengen. Tijdens een concert (en ook nadien) kun je de voordelen ervaren van de vibraties/klanken van de instrumenten.

 

Maar: hier hoef je niets van te geloven! Kom en ervaar wat het voor joú doet.

 

Wees welkom!

 

Irene Sportel deelt muziek (zang, gitaar, handpan), is energetisch therapeut en yogadocent, en voormalig arts. Toen ze tegen de grenzen van de Westerse geneeskunde aanliep, besloot ze haar hart te volgen en op een meer holistische wijze gezondheid te gaan benaderen. In deze tijd herontdekte ze haar passie voor muziek en de helende werking ervan. Als yogadocent geeft ze les Delight Yoga (Amsterdam), waarbij altijd live-muzikale elementen te ervaren zijn. Ze organiseert regelmatig workshops en Sound Healing concerten. Tevens houdt ze zich bezig met energetische heling (Rigpa Energetic Healing en Dharma Shamanic System). Tijdens haar concert zal ze de helende kracht van geluid inzetten om de luisteraar naar zijn of haar hart te begeleiden. Down to earth, met veel liefde, een vleugje humor en enthousiasme!

 

Wanneer: Zondag 15 december

DEN HAAG

Tijd: 19.30-20.45u 

Prijs: € 25,-

AANMELDEN KAN HIER