zoom.jpg

Yoga gaat over verbinding. Voor ons belangrijk om tijdens deze situatie die verbinding te onderhouden met jou als trouw lid van Ajna Tempel. En juist in deze periode is het zo belangrijk voor ons als docenten om beweging en ontspanning te brengen aan onze leden, aan jou dus! We zitten met z’n allen meer thuis en hebben yoga nodig, hoe fijner dan yoga van je eigen docenten!

 

AANMELDEN

Voor onze live online lessen gebruiken we Zoom. Je schrijft je in voor deze live lessen via Fitmanager zoals je normaal ook een les zou boeken. De lessen zijn dus exclusief voor leden met een abonnement of strippenkaart. Je kunt je tot uiterlijk een half uur vóór aanvang aanmelden. Je krijgt namelijk 20 minuten van tevoren de informatie toegestuurd om in te loggen.

Klik hier voor het rooster Heemskerk

Klik hier voor het rooster Den Haag

 

BELANGRIJK: Zorg dat je je notificaties van Fitmanager aan hebt staan, anders ontvang je geen bericht. Hier en hier vind je informatie hoe je dat moet doen. Ontvang je geen notificatie, dan kun je een appje sturen naar 0639107661. 

Soms wordt er ook een nieuwsbrief via Fitmanager gestuurd met extra informatie. Handig om deze ook aan te zetten. Klik hier om te zien hoe.

WAT HEB JE NODIG VOOR DEZE LESSEN?

Er zullen verschillende lessen komen waarbij je misschien verschillende spullen nodig hebt. Leg zoveel mogelijk klaar: Yogamat, bolster, kussens, dekens, blokken en een riem. Bij een Yin les heb je meer props (yoga attributen) nodig dan bij een Flow les. Je kunt eventueel een bolster maken van een yogamat en deze inwikkelen in een grote handdoek. Pak je slaapkamerkussens, gebruik boeken ipv blokken, een gewone riem ipv yogariem werkt ook prima.

Maak een plek in huis waar rust is en maak het eventueel gezellig voor jezelf. Telefoon uit, deze tijd is voor JOU! Gebruik soms je eigen creativiteit in poses en sla houdingen over die niet goed voor je voelen (zeer belangrijk!). De video's zijn zonder muziek, dus als je wilt kun je een ontspannen muziekje aanzetten.

SPELREGELS

We hebben er heel veel zin in om via deze weg met jou te verbinden en we gaan er het beste van maken! Superleuk dat je er dus bij bent! Het kan zijn dat de groep in onze virtuele studio groot is. Om alles zo rustig mogelijk te laten verlopen volgen hier wat 'spelregels'. Lees ze goed door en houd ze eventueel bij de hand.

 • Wees op tijd. Een half uur van tevoren krijg je via Fitmanager de link om de les bij te wonen. Vanaf dat moment kun je online komen.
  Heb je geen link gehad? Open de Fitmanager app, wellicht kun je hem daar vinden. Anders kun je een app of sms sturen naar Marloes: 0639107661.

 • We gebruiken het programma Zoom.

 • Zoom werkt op de laptop, ipad en de telefoon werkt ook. Het kan zijn dat je de zoom app moet downloaden.

 • Zorg dat je video en audio aan staan op je laptop.  
  TIP: Bij je instellingen kun je de toegang tot video en geluid op je laptop aanpassen. Zet deze dan open voor computer.

 • Zoom vraagt je om toestemming te geven voor audio en video.

 • Wanneer je de ‘virtuele studio’ binnenkomt is je audio uit. Graag dat zo laten om onrust te voorkomen. Een duim omhoog als je me hoort werkt perfect! Er is ook een chatbox, dus je kunt daar ook een bericht achterlaten.

 • Je bent via video zelf zichtbaar voor de docent en voor de andere deelnemers. Vind je dat niet prettig, dan kun je je eigen video ook uit zetten,  dat is geen probleem.

 • Speaker view: Zorg dat je de docent groot in beeld kunt zien. Als dat meteen gebeurt hoef je niets te doen. Anders kun je rechtsboven klikken in je beeld op ‘speaker view’.

 • Na de les is het mogelijk feedback te geven via de chat of door je audio even aan te zetten. De docent zal dat aangeven.

 • We zullen je tijdens het lesgeven niet of nauwelijks kunnen zien. Pas de houdingen aan waar nodig, luister naar je lichaam.

 

We helpen je graag met het programma Zoom en kunnen het buiten de lessen om ook een keer afspreken om het te proberen.

VERBINDING TUSSEN HEEMSKERK EN DEN HAAG

In onze virtuele studio komen de docenten en studenten van Heemskerk en Den Haag nu samen bij elkaar! Hoe tof is dat? Via de online verbinding kun je nu dus ook lessen van docenten van de andere locatie bijwonen!

 

En dan het allerbelangrijkste: Stay safe en geniet van de lessen, ontspan en blijf lekker bewegen!

Liefs,

Team Ajna Tempel