Image by Rodion Kutsaev

Andrea Kuijpers

MJ1A8581.jpg
Andrea Kuijpers

Invaldocent

Yoga heeft me uitgenodigd de verdieping op te zoeken, zowel lichamelijk, geestelijk als spiritueel. Dat is een mooie toevoeging aan het sporten waar ik intens gelukkig van word. Ik geef al meer dan 19 jaar verschillende groepslessen.

Tijdens mijn lessen deel ik met liefde en plezier mijn passie voor yoga en krijgt iedereen de ruimte om op zijn eigen manier en ritme mee te komen op de mat.

Andrea Kuijpers

“Luister naar het fluisteren van je lichaam, zodat het niet hoeft te schreeuwen.”


​Ik ben Andrea Kuijpers en sporten maakt me intens gelukkig. Ik geef al meer dan 19 jaar verschillende groepslessen bij een sportschool, waaronder Bootcamp, Zumba en Pilates.


Door alsmaar door te gaan met werken en sporten en te weinig rust te pakken, vergat ik goed te luisteren naar de signalen van mijn lichaam. Het fluisteren werd schreeuwen en kreeg ik een longontsteking. Een duidelijk teken dat de balans niet klopte. Na mijn herstel kwam ik in aanraking met yoga en ik merkte al heel snel de positieve invloed op zowel mijn lichaam als geest. Langzaam maar zeker kwam er meer balans in mij en ben ik me verder gaan verdiepen in yoga.


Omdat ik werkzaam ben in de kinderopvang, ben ik begonnen met de kinderyoga opleiding. Deze heb ik in 2015 positief afgerond. Daarna volgde de 200-uurs Yang yoga opleiding bij de AALO, met positief resultaat. Twee jaar geleden heb ik voor mijn collega's van de kinderopvang een interne kinderyoga cursus ontwikkeld. Ik geef deze cursus inmiddels aan collega's door het hele land.


Yoga heeft me uitgenodigd de verdieping op te zoeken, zowel lichamelijk, geestelijk als spiritueel.

Opleiding en training

  • Kinderyoga opleiding

  • 200 hrs Yang yoga opleiding