Image by Rodion Kutsaev

Annemiek van Breemen

MJ1A8581.jpg
Annemiek van Breemen

Yogadocent

Yoga beoefenen raakte mij heel diep en op vele lagen van mijn leven. Ik leerde lichaam en geest te verbinding en samen te laten werken. Het gaf mij inzicht in mijn (denk) patronen en mijn handelen, ook die mij beperkten.

Mijn lessen zijn speels, met humor en je krijgt een dosis inspiratie om je beoefening te verdiepen. Meditatie weef ik door de lessen heen en pas “oude wijsheid” toe aan onze “hedendaagse wereld” op begrijpelijke en praktische wijze. Graag ontmoet ik jou op de mat.

Annemiek van Breemen

Vanuit mijn creatieve en sportieve achtergrond was ik altijd al gepassioneerd om mensen te motiveren en te inspireren om “in beweging” te komen. Toen yoga op mijn pad kwam tijdens een diep dal in mijn leven in 2004 wist ik het:


“Bewegen doet leven”!


Yoga beoefenen raakte mij heel diep en op vele lagen van mijn leven. Ik leerde lichaam en geest te verbinding en samen te laten werken. Het gaf mij inzicht in mijn (denk) patronen en mijn handelen, ook die mij beperkten. Ik leerde dat alles een keuze is en leerde bewuster keuzes te maken. Mijn yoga beoefening maakte mij sterker, flexibeler, vrijer en onbevreesd, beide op de mat en ernaast. Yoga inspireert en enthousiasmeert mij dagelijks en in alle lagen van mijn leven, het daagt mij uit om continu de balans, de verbinding met mezelf en anderen te creëren en te leven vanuit wie ik werkelijk ben.


Mijn yoga pad begon met Kundalini yoga met een DVD set thuis, later ging ik op Hatha yoga les. Het enthousiasme was zo groot dat ik een opleiding zocht die bij mij paste om deze enthousiasme te kunnen gaan delen met anderen. De docenten opleiding “Poweryoga” bij Tonny Goes te Montfort in 2005 was het begin en zo ook het begin van mijn lesgeven. Daarna volgde de opleidingen, docent kinderyoga bij “Dolfijn wellness” bij Patty Jongemaets, de docenten opleiding Critical alignement bij Instituut Dirk-jan Lust te Koog aan de Zaan en de docenten opleiding Yin yoga bij Bivag te Sneek. Gedurende deze jaren volgde ik ook lessen, workshops en retraites om me steeds meer te verdiepen en te verrijken met de yoga cultuur.

Opleiding en training

  • Docentenopleiding "Poweryoga"

  • Kinderyoga

  • docentenopleiding Criticcal Alignment

  • Yin Yoga bij Bivaq