Image by Rodion Kutsaev

Bianca Coorengel

MJ1A8581.jpg
Bianca Coorengel

Zwangerschapsyoga
Invaldocent

Leven vanuit rust betekent voor mij bezield leven; mee laveren op het natuurlijke ritme, de flow van het leven. In plaats van tegen de stroom in te gaan door te willen controleren of weerstand te bieden.

Al jaren verzorg ik met liefde en aandacht yin & yoga nidra lessen, trainingen, retreats en begeleid ik individueel om het element rust, de yin energie, te integreren in je leven. Ik kijk er naar uit bij de Ajna Tempel Mini Retreats te gaan geven voor zwangeren.

Bianca Coorengel

In april 2021 ben ik moeder geworden van een prachtige dochter en ik heb tijdens mijn zwangerschap en bevalling ervaren hoe waardevol deze basis ook hierin is geweest. Én nu als kersverse moeder nog steeds is! Aangemoedigd door mijn verloskundige en omgeving heeft deze kennis en ervaring mij geïnspireerd om ook andere vrouwen hierbij te gaan begeleiden. Ik noem dat je verzachtingsvolle ZIJN. Je verzachtingsvolle ZIJN is een waardevolle basis voor je zwangerschap, bevalling, postpartum en moederschap. Als jij je verbindt met je verzachtingsvolle ZIJN kun je jezelf liefdevol dragen, sta je in contact met je intuïtie en kun je verbinding maken met je kindje.

Met al mijn liefde, plezier en een beetje magie begeleid ik je naar de plek van verzachtingsvol ZIJN!


Hieronder lees je de verschillende pareltjes die op mijn pad kwamen en inzicht geven.


En dit alles blijft in ontwikkeling, zo leer ik nog steeds en vind ik het belangrijk om de 3 elementen: lichaam, geest en energie te blijven voeden. En iedere keer de beste versie van mijzelf te ervaren in het moment.


Tot ZIJNs, Bianca

“Alles wat ik aanbied is een basis waar je op terug kan vallen in iedere situatie. Leefbaar en toepasbaar in het dagelijks leven.”


In liefde, Bianca

Opleiding en training

  • Opleiding intuïtieve ontwikkeling,

  • Yin yoga – anatomie & chakra opleiding,

  • Yin yoga – meditatie, Post-hbo coachopleiding,

  • Rigpa energetic healing en

  • Reiki Usui opleiding,

  • iRest yoga nidra