Image by Rodion Kutsaev

Carmen Wannee

MJ1A8581.jpg
Carmen Wannee

Yogadocent

Ruim twintig jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met yoga. Na het volgen van verschillende yogalessen wilde ik mij meer verdiepen, waarna ik opleidingen ben gaan doen. Yoga brengt mij rust, verdieping en balans, zowel op als van de mat.

Daarnaast is yoga voor mij een inspirerende reis en ik neem je graag mee op die reis. Een samenspel van adem en beweging, van verdieping en stilte. Bewust luisteren naar je lichaam en volledig in het moment aanwezig zijn.

Carmen Wannee

Twintig jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met yoga. Na het volgen van verschillende yogalessen wilde ik mij meer verdiepen.Tijdens een basis yogatraining bij Yoga Maarssen raakte ik zo geïnspireerd dat ik aansluitend de docentenopleiding bij de Blauwe Vlinder in Beverwijk heb afgerond. Hierna volgden nog diverse modules bij Samsara en Bivag. Ook volgde ik de Yin Teacher Opleiding bij De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam.

Yoga is voor mij een inspirerende reis. Een samenspel van adem en beweging.Bewust luisteren naar je lichaam en volledig in het moment aanwezig zijn. Yoga brengt mij rust, verdieping en balans, zowel op als van de mat.

Ik geef les in Alignment Flow en Yin yoga in Beverwijk en nu als invaldocent bij Ajna Tempel.

Ik hoop je snel te ontmoeten.

Warme groet,

Carmen

Opleiding en training

  • een basis yogatraining bij Yoga Maarssen

  • aansluitend de docentenopleiding bij de Blauwe Vlinder in Beverwijk

  • hierna nog diverse modules bij Samsara en Bivag

  • de Yin Teacher Opleiding bij De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam.