Image by Rodion Kutsaev

Frederieke Hols

MJ1A8581.jpg
Frederieke Hols

Yogadocent

Yoga is voor mij een manier om geestelijk en lichamelijk in balans te komen en te blijven. Om te ontspannen en leniger te worden én de minder fijne gevolgen van stress tegen te gaan. Dat ik ooit zelf les zou gaan geven had ik alleen maar kunnen dromen. Hoe mooi is het wanneer je droom uitkomt?

Yoga laat me niet meer los, het heeft me zoveel moois gegeven. En dát wil ik graag met anderen delen. Ik hoop je binnenkort in mijn lessen bij de Ajna Tempel te mogen ontmoeten.

Frederieke Hols

Bewegen doe ik van kinds af aan. In mijn kinderjaren heb ik er veel plezier beleefd aan turnen en merkte dat ik steeds soepeler werd. Het gedisciplineerde oefenen werd beloond met het winnen van prijzen. Het turnen maakte plaats voor yoga. En yoga loont ook! Niet in het winnen van prijzen maar in de zoektocht naar mezelf. In de loop der jaren heb ik bij verschillende docenten lessen gevolgd. Yoga is voor mij een manier om geestelijk en lichamelijk in balans te komen en te blijven. Om te ontspannen en leniger te worden én de minder fijne gevolgen van stress tegen te gaan. Het heeft me gebracht tot wie ik nu ben. Dat ik ooit zelf les zou gaan geven had ik alleen maar kunnen dromen. Hoe mooi is het wanneer je droom uitkomt?


Dat ging natuurlijk niet vanzelf en daarom ben ik diverse trainingen gaan volgen. O.a de basisopleiding bij “de blauwe vlinder”. Om de capaciteiten van het lesgeven verder te ontwikkelen blijf ik trainingen volgen. Je bent nooit te oud om te leren. Het leerproces in yoga stopt namelijk nooit! Daarom ben ik aan een opleiding begonnen. Ik geef op verschillende locaties les en hoop jullie binnenkort in mijn lessen op Ajna Tempel te ontmoeten.

Opleiding en training

  • de basisopleiding bij de Blauwe Vlinder