Image by Rodion Kutsaev

Guusje Duijvesteijn

MJ1A8581.jpg
Guusje Duijvesteijn

Yogadocent

De reden om Yoga te doen kan voor ieder mens anders zijn. Mijn lichaam sterk en lenig maken was mijn motivatie om te beginnen met yoga. In 2006 is mijn vlammetje aangewakkerd en is sindsdien enkel maar gegroeid.

Yoga is voor mij: genieten van je ademhaling, samenzijn, te leren van elkaar en jezelf opnieuw te ontdekken. Het is een prachtige reis die nooit ophoudt. Graag wil ik met jullie samen genieten van deze eeuwenoude kunstvorm in de Ajna Tempel.

Guusje Duijvesteijn

De reden om Yoga te doen kan voor ieder mens anders zijn. Mijn lichaam sterk en lenig maken was mijn motivatie om te beginnen met yoga. In 2006 is mijn vlammetje aangewakkerd en is sindsdien enkel maar gegroeid. Enkele jaren later ben ik begonnen met het geven van Bodybalance. In 2015 heb ik een Pilates opleiding gevolgd maar mijn hart ging uit naar Yoga. In 2016 wilde ik mijn horizon verbreden en ben ik naar India gegaan: de bakermat van yoga.


Tijdens de 200 uurs Hatha Vinyasa opleiding met cursisten van over de hele wereld heb ik ervaren hoe fysieke kracht en innerlijke rust samen kunnen komen. In 2018 heb ik een module Lunar Prana Vinyasa gevolgd bij Shiva Rae: lenigheid, sierlijkheid, dans, creativiteit, vrijheid, kracht en ademhaling werden met elkaar verbonden. Dit was voor mij een bevestiging hoe mooi Yoga kan zijn.

Opleiding en training

  • 200 uurs Hatha Vinyasa opleiding

  • module Lunar Prana Vinyasa (Shiva Rae)