Image by Rodion Kutsaev

Irene Schelvis

MJ1A8581.jpg
Irene Schelvis

Yogadocent

Door de jaren heen heb ik me verdiept in alle aspecten van yoga en gemerkt hoe groot en positief de uitwerking is op mijn persoonlijke ontwikkeling. Het was voor mij een logische stap de opleidingen Hatha yoga en Yin yoga te volgen.

De Tempel is een plek waar ik me vanaf het eerste moment dat ik daar binnenkwam, zo ontzettend thuis voel. Ik hoop dat ik met mijn lessen een positieve bijdrage kan leveren aan datzelfde thuisgevoel voor jou in de Tempel én aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Irene Schelvis

Hallo,


Mijn naam is Irene Schelvis en sinds jaar en dag volg ik in mijn vrije tijd yogalessen. Door de jaren heen heb ik me meer en meer verdiept in alle aspecten van yoga en gemerkt hoe groot en hoe positief de uitwerking is op mijn persoonlijke ontwikkeling. Het was voor mij een logische stap de opleiding tot Hatha Yogadocent te volgen en inmiddels ben ik ook een gecertificeerd Yin Yoga docent.


Het lesgeven ervaar ik als een belangrijke en mooie aanvulling op mijn bestaande massagepraktijk, waar ik voornamelijk Thaise Yogamassages geef. Dit past ook helemaal bij het lesgeven van de Yoga asanas.


Ik heb veel zin in het geven van yogalessen in de Tempel, de plek waar ik me vanaf het eerste moment dat ik daar binnenkwam, zo ontzettend thuis voel.

Opleiding en training

  • opleiding Hatha yoga docent

  • opleiding Yin Yoga