Image by Rodion Kutsaev

Kim Jansen

MJ1A8581.jpg
Kim Jansen

Yogadocent

Ik ben geïnteresseerd in alles wat met beweging te maken heeft. Yoga betekent voor mij bewustzijn en verbinding. Het is als het ware een proces van bewustwording op onder andere lichamelijk, emotioneel en mentaal niveau.

Ik ben ervan overtuigd dat yoga voor vele mensen heel veel kan betekenen. Vandaar dat ik dit in mijn huidige werk als revalidatie fysiotherapeut al toepas. Mijn kennis en ervaring als fysiotherapeut wil ik ook tijdens het geven van yogalessen toepassen. Leuk als je mee doet!

Kim Jansen

Ik ben geïnteresseerd in alles wat met beweging te maken heeft. Wat maakt bewegen fijn en hoe vind je voldoende rust zodat er een goede balans kan ontstaan tussen spanning en ontspanning.

Plezier en fitheid haal ik uit buiten bewegen en sporten zoals hardlopen, mountainbiken, bootcampen, wandelen, en skiën/snowboarden. Dit afgewisseld met yoga en mindfulness brengt mij energie én rust.


Yoga betekent voor mij bewustzijn en verbinding. Het is als het ware een proces van bewustwording op onder andere lichamelijk, emotioneel en mentaal niveau.


Het verleggen van fysieke en mentale grenzen en waar nodig respecteren en accepteren.

Het gaat er niet om hoe lenig je bent, maar hoe je omgaat met de weerstand en uitdagingen die je tegenkomt tijdens de yoga. De ultieme uitdaging is om dit ook in ons dagelijks leven toe te passen.Ik heb een prachtig gezin met 2 kinderen en sinds een jaar wonen wij in Beverwijk. In 2007 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en werk ik met veel plezier en voldoening als revalidatie fysiotherapeut.

Opleiding en training

  • de opleiding creatieve Vinyasa flow yoga (yoga school Noord in Amsterdam)