Tuin.png

Yoga (all levels) in het gras!

Vorig jaar was zo’n succes, dus dit jaar organiseren we weer Tuinyoga, er staan 2 lessen op de planning!

Yoga brengt je dichterbij jezelf en om dat buiten te doen blijft toch heel bijzonder. Niet alleen verbonden met jezelf, maar ook verbonden met de natuur. Voetjes in het gras en de wind door je haren, wat een cadeau!

Waar en voor wie?
De lessen vinden plaats bij een collectieve volkstuin in Uitgeest die ruim 40 jaar bestaat. Om precies te zijn is de les op een grasveld vlak naast de groente-, kruiden- en bloementuin, dat klinkt al heerlijk toch? Het is maar 10 minuten fietsen vanaf de Tempel, de volkstuin bevindt zich namelijk voor het spoor (vanaf de Tempel gezien dus). Na afloop drinken we thee met wat lekkers. 

 

De locatie bevindt zich aan de tolweg. Dit is de weg van Heemskerk naar Uitgeest. Wanneer je (vanuit Heemskerk komende) het welkomsbord van Uitgeest ziet, heb je aan de rechterkant een parkeerstrook. Daar kunnen een paar auto's parkeren. Als je oversteekt loop je richting het spoor voorbij de huizen en dan zie je aan de linkerkant een hek waar de volkstuin zich bevindt.
TIP: Kom met de fiets. Er is dus weinig parkeerplek. Uiteraard kun je ook in de Kleis parkeren en een stukje teruglopen.

Deze lessen zijn geschikt voor alle niveaus. Heerlijk als je al vaker yoga hebt gedaan, maar ook perfect als je yoga eens wilt uitproberen.

FLOW ALL LEVELS

Datum:Zondag 11 augustus 2019
Tijd: 13:00 - 14:30 uur
Bijdrage: € 10,- 

Aanmelden kan hier


Docent:Marloes Zonneveld 

Meenemen:Yogamat of grote handdoek om yoga op te doen, zonnebrand of warme kleding.

Let wel: de inhoud van de les kan iets aangepast worden als het weer daarnaar vraagt.