top of page
Image by Rodion Kutsaev

1 op 1 sessie

Workshop

Datum

Op aanvraag

Tijd

Op aanvraag

Locatie

Bepalen we samen

Prijs

€ 80,-

Je docent

Marloes Zonneveld

Eigenaresse
Yogadocent

Ik geniet van het geven van creatieve Vinyasa flow lessen. Yin yoga en meditatie vind ik een mooie aanvulling. Het brengt energie waar nodig en tegelijkertijd ontspanning die zo ontzettend prettig voelt. Yoga geeft verdieping én eenvoud. Precies dat gevoel breng ik graag over in mijn lessen. Het is belangrijk om goed te luisteren naar je intuïtie en lichaam.

Ik kijk er naar uit je mee te nemen op reis over de mat. Je binnenwereld is minstens zo interessant als de buitenwereld. Let’s flow!

1 op 1 sessie

Wist je dat yoga oorspronkelijk 1 op 1 werd doorgegeven? Tegenwoordig zie je vooral groepslessen, zo ook bij de Ajna Tempel. Dit heeft vele voordelen, maar soms kan 1 op 1 een fijne toevoeging zijn.


-Zo loop je misschien tegen bepaalde dingen aan in de les en wil je daar samen induiken.

-Misschien vind je de groepsles nog wat spannend, dan kan privéles ook een fijne eerste stap zijn om te beginnen met yoga.

-Ook is een privéles geschikt als je fysieke klachten hebt en wilt onderzoeken wat wel en niet gaat met de yoga.


Met een privéles krijg je alle aandacht en krijg je een les die op jouw wensen en behoeften is samengesteld. Ieder lichaam is anders en heeft andere behoeften. Ik denk graag met je mee over de inhoud van de privéles. Daarnaast kunnen meditatie en ademhalingsoefeningen een onderdeel zijn van de les of kunnen als aparte les gegeven worden.


Neem contact met mij op. We kijken dan samen naar wat de best passende optie voor je is, zowel qua docent als yogavorm.


Extra info

Kosten

€ 80,- per les

Wil je meerdere lessen volgen dan is de les € 70,- (minimaal 3 lessen)


De les is eventueel ook te volgen met 2 personen.

Met meerdere personen een les reserveren kan ook. Deel je wensen en vraag naar de mogelijkheden & prijzen via marloes@ajnatempel.nl


Aanmelden via marloes@ajnatempel.nl

bottom of page