Image by Rodion Kutsaev

Afsluitingsceremonie

Ceremonie

Datum

4 december 2022

Tijd

09:30 - 12:30

Locatie

Ajna Tempel in Heemskerk

Prijs

Gratis

Je docent

Marloes Zonneveld

Eigenaresse
Yogadocent

Ik geniet van het geven van creatieve Vinyasa flow lessen. Yin yoga en meditatie vind ik een mooie aanvulling. Het brengt energie waar nodig en tegelijkertijd ontspanning die zo ontzettend prettig voelt. Yoga geeft verdieping én eenvoud. Precies dat gevoel breng ik graag over in mijn lessen. Het is belangrijk om goed te luisteren naar je intuïtie en lichaam.

Ik kijk er naar uit je mee te nemen op reis over de mat. Je binnenwereld is minstens zo interessant als de buitenwereld. Let’s flow!

Afsluitingsceremonie

Wat hebben we een fijne tijd gehad in onze prachtige ruimte in het Piet Blom gebouw. We gaan de plek enorm missen en daarom heel fijn om samen de ruimte af te sluiten met een mooie ceremonie. Nog 1 keer samen verbinden op deze mooie plek.


Het eerste gedeelte (09:30-11:00 uur) is exclusief voor onze leden met een abonnement of strippenkaart. Hier kun je je gratis voor aanmelden. Draag makkelijk zittende kleding. We zullen geen yoga doen, maar wel zitten op een kussen (of stoel). Zorg dus dat je comfortabel bent. Verder hoef je niets mee te nemen.


Van 11:15-12:30 uur staat de deur open voor iedereen die nog even langs wilt komen. Aanmelden is niet nodig. Schoenen blijven in de kleedkamer. De thee staat klaar!


We zullen stil staan bij alle mooie lessen die we hebben mogen ontvangen. 'Lessen' in de breedste zin van het woord. Hoe dingen in onszelf van het donker naar het licht zijn gekomen, hoe we helderheid in onszelf hebben gevonden en diepe rust en ontspanning hebben kunnen ervaren. Dankbaar zijn voor wat is geweest, laten we de Tempel samen vieren!


Ik kijk er naar uit.

Liefs,

Marloes

Extra info

Wil je er online bij zijn? Dat kan ook! Meld je dan aan via deze link: https://www.eversports.nl/widget/w/ZE0Dn8?event=460470&type=workshop