Image by Rodion Kutsaev

Cacao ceremonie met Sjamanistische drum

Workshop

Datum

5 november 2022

Tijd

14:00 - 17:00

Prijs

€66,-

Je docent

Naz Dur

Yogadocent

Op jonge leeftijd wist ik al heel goed naar het buikgevoel en intuïtie te luisteren. Ik kon het eigenlijk niet plaatsen wat het was, maar ergens wist ik dat ik vooral dat gevoel moest volgen.

Na heel wat uren op de mat en veel verschillende yogavormen te hebben beoefend, verbind ik me nu vooral met Vinyasa flow en Yin yoga. Daarbij geef ik cacao ceremonies, ondersteund met mijn sjamanistische drum. Voor mij is yoga leven, verbintenis met jezelf en overdragen naar een ander.

Over

Cacao ceremonie met Sjamanistische drum

Yoga, Ademwerk en Cacao ceremonie met Sjamanistische drum healing

Viering van de volle maan


Hervind de verbinding met je hart, word één met je lichaam en Ziel en laat je gedachten op de achtergrond komen. Creëer ruimte om te zijn. Te zijn zoals je bent, terug naar je ware essentie.


In deze drie uur durende ceremonie, gaan we aandacht besteden aan het hervinden van onze energie, met bewuste momenten van verbinding bewegen we met onze ware natuur. We bewegen met spirit, in een gereinigde en veilige setting, waar we onze diepere lagen kunnen aanraken en het oude en emoties van ons kunnen afschudden. We gaan ademen, dansen, zingen en voelen.....


Het plantmedicijn cacao, ook wel grootmoeder cacao genoemd, zal ons diep naar binnen begeleiden, door ons lichaam heen en helpt ons harten te openen om verbinding te maken met ons ware ziel.


Het geluid van de sjamanen drum, wordt ook wel geassocieerd met het geluid van moeder aarde, zal met zijn/haar oerklanken het thuiskomen van het lichaam weer laten ervaren.


Verder zullen we ons in deze Sacred Healing Ceremonie verbinden met de energie van de volle maan. De volle maan op 8 november in stier wordt ook wel de jachtmaand genoemd staat voor TRANSFORMATIE. Deze maan is een tijd om te overdenken wat je wilt loslaten en wat mag blijven bestaan en kan overleven voor het volgend jaar. Deze tijd kun je daar balans voor opmaken, kijk diep naar binnen en vraag jezelf af welke zaken mogen overleven en welk zaken je wilt wegjagen. Vraag eventueel de hulp van de voorouders om je hier inzichten in te geven.


Laat met elke bewuste ademhaling (tijdens de ademsessie)spirit door je heen stromen, zodat je bewustwording creëert van elk cel in jou lichaam.


We genezen ons van binnen uit en laten dit naar de oppervlakte komen, genezing door mantras te zingen om gehoor te geven aan ons stem. Bewegen, meditatie, en samen manifesteren, we zullen eren en ons verbinden met de zichtbare en onzichtbare wereld om ons heen, en ons lichaam, geest, hart, en ziel toestaan om echt te verenigen en onze tijd en ruimte transcenderen, toegang krijgend tot diepe helende bedding van ons lichaam.


'The three birthed the drum so that we and Spirit could speak with common tongue' - E. Bonnie Devlin
Extra info

  • Draag makkelijk zittende kleding waarin je je vrij kunt bewegen.

  • Neem een flesje water mee die dicht kan voor naast je mat.

  • Lunch uiterlijk 2 uur van te voren en niet te zwaar. Zo kan de cacao beter zijn werk doen.