top of page
Image by Rodion Kutsaev

Dagretreat ~ Wonderlijke herfst

Online dagretreat

Datum

15 oktober 2023

Tijd

Hele dag

Locatie

Online

Prijs

€0,-

Je docent

Marloes Zonneveld

Zo ver als ik me kan herinneren ben ik van jongs af aan een ontzettende levensgenieter. Dat betekent niet dat ik geen moeilijke momenten en levensuitdagingen heb gekend. Integendeel. Maar als ik ergens goed in ben (geworden) is het meebewegen in de flow van het leven en het beste maken van de situatie.

Dat licht verspreid ik graag om me heen, zo ook met jou.

Yoga en meditatie is sinds 2008 een belangrijke tool in mijn leven om terug te komen bij mezelf, bij de flow waar ik op dat moment in zit. Dat is ook waar het naar mijn idee om gaat: Bewust stilstaan in het moment, voelen wat je lichaam nodig heeft, wat je hart je ingeeft en dan met helderheid en inzicht weer verder gaan in het dagelijkse leven. En dat gaat de ene keer sneller dan de andere keer, dat ligt natuurlijk helemaal aan de situatie.

Ik geniet van het geven van verschillende soorten yogalessen. Vinyasa flow, yin yoga en meditatie is de basis van de lessen die ik geef. Het leert je om goed te luisteren naar je intuïtie en lichaam. Daarnaast ben ik begonnen met het geven van 1 op 1 reiki sessies. Het sluit heel mooi aan op de yoga.

Ik kijk er naar uit je mee te nemen op reis over de mat of op de behandeltafel. Je binnenwereld is minstens zo interessant als de buitenwereld. Let’s flow!

Dagretreat ~ Wonderlijke herfst

Ben jij fan van de herfst of juist helemaal niet? Deze dag is sowieso voor jou! Leg jezelf in de watten met dit online dagretreat, meedoen is helemaal gratis. Zet alvast 'selfcare' met hartjes in je agenda op zondag 15 oktober.


~ Uit de dromen van de lente, wordt in de herfst jam gemaakt ~


Wordt je gewaar van de parels van de herfst, ontdek het cadeau van loslaten en omarm de eventuele struggles die de herfst je kan geven. Ik neem je graag mee op innerlijke reis in de wonderlijke herfst met dit dagretreat (online).


Deelname is gratis & voor iedereen. Dus ook als je nog nooit yoga gedaan hebt, dan sla je misschien een enkele les over.


Wat krijg je op deze dag:

 • verschillende online lessen met herfst thema, geinspirerend door de elementenleer uit de Chinese Geneeskunde

 • de lesvormen zijn onder andere: vinyasa flow, yin yoga, hatha, meditatie, journalling

 • ontvang tips hoe jezelf te voeden op deze dag met een aantal recepten (dit gaat dus over eten, deze dag zelf is sowieso 'voeding' voor lichaam en geest)

 • krijg tools om herfstblues te omarmen en misschien wel om te buigen naar een nieuwe ervaring

 • een week van te voren ontvang je een inspiratiemail met boodschappenlijstje om jouw retreat nog meer eigen te maken

 • een ontspannen LIVE online sessie op zondagavond als afsluiter van ons retreat

 • je krijgt na deze dag een mooi aanbod op de online yogaschool van de Ajna Tempel, zodat je zo vaak de mat op kunt stappen wanneer je maar wilt


Het volledige programma vind je onderaan deze pagina


Na deze dag:

 • heb je meer geleerd hoe je de herfst kan inzetten in jouw dagelijkse leven

 • heb je (nog meer) ervaren hoe mooi de herfst kan zijn

 • voel je de meerwaarde van de tijd die je aan jezelf gegeven hebt

 • ben je tot rust gekomen en helemaal opgeladen

 • heb je ervaren wat yoga thuis voor jou kan betekenen

 • heb je mooie inzichten en helderheid mogen ontvangen. Van mij, maar vooral uit jezelf vandaan


Had ik al gezegd dat deelname GRATIS is? Een cadeautje van mij voor jou, omdat ik zo graag online yogalessen met je deel. Met mijn online platform hoop ik mensen te inspireren de mat dagelijks uit te rollen. Al is het maar voor 5 minuten, het kan je zoveel brengen. En als het jou heel veel brengt, dan breng je dat ook weer naar de mensen om je heen. Kortom, je gaat 'licht' rondstrooien. Hoe mooi is dat?!


Echt super leuk als je meedoet en vertel het vooral voort!


Praktisch

Je hebt in principe heb je alleen een yogamat nodig om mee te kunnen doen. De kussens van de bank of bed zijn ook fijn. Deze dag is voor de beginnende yogi & de yogi met al meer ervaring. Voor iedereen dus!


Mocht je de ruimte hebben dan krijg je tips van mij met welke elementen je kunt toevoegen om deze dag nog specialer te maken. Je ontvangt in totaal 5 emails:

 1. week van te voren - inspiratie met optioneel een boodschappenlijstje & recepten

 2. dag van te voren - een sweet reminder

 3. zondag 15/10 vroeg - de practices voor de ochtend & lunch

 4. zondag 15/10 begin van de middag - practice voor de middag & avond

 5. een dag later - bedankt voor het meedoen met een mooie aanbieding


Elke email op 15 oktober bevat meerdere lessen. Je kunt zelf kiezen welke les(sen) je volgt en welke je overslaat. Alle lessen zullen qua tijd passen in een ochtend of middag.


De lessen zijn gratis te volgen op zondag 15 oktober. Naderhand komen de lessen in de videotheek en kun je met een onbeperkt online abonnement (slechts €16,- per maand) alle lessen volgen, zo vaak als je wilt. Zo kun je het dagretreat ook op een ander moment inplannen of er een mini retreat van maken.

Alle lessen zijn sowieso los van elkaar te volgen.


De LIVE online sessie is via zoom. Die kun je van te voren alvast installeren op het apparaat waarmee je de les wilt bekijken. De link naar de les krijg je in de vijfde email.


Je bent van harte welkom, precies zoals je bent en waar je staat.


Liefs,

Marloes

Extra info

Wil jij vandaag starten met elke dag yoga? Bekijk ons toegankelijke onbeperkt online abonnement HIER. De keuze is reuze!

bottom of page