top of page
Image by Rodion Kutsaev

GRATIS week zomeryoga

Online yoga

Datum

19 t/m 25 juni

Tijd

Elk moment

Locatie

Online

Prijs

€0,-

Je docent

Marloes Zonneveld

Zo ver als ik me kan herinneren ben ik van jongs af aan een ontzettende levensgenieter. Dat betekent niet dat ik geen moeilijke momenten en levensuitdagingen heb gekend. Integendeel. Maar als ik ergens goed in ben (geworden) is het meebewegen in de flow van het leven en het beste maken van de situatie.

Dat licht verspreid ik graag om me heen, zo ook met jou.

Yoga en meditatie is sinds 2008 een belangrijke tool in mijn leven om terug te komen bij mezelf, bij de flow waar ik op dat moment in zit. Dat is ook waar het naar mijn idee om gaat: Bewust stilstaan in het moment, voelen wat je lichaam nodig heeft, wat je hart je ingeeft en dan met helderheid en inzicht weer verder gaan in het dagelijkse leven. En dat gaat de ene keer sneller dan de andere keer, dat ligt natuurlijk helemaal aan de situatie.

Ik geniet van het geven van verschillende soorten yogalessen. Vinyasa flow, yin yoga en meditatie is de basis van de lessen die ik geef. Het leert je om goed te luisteren naar je intuïtie en lichaam. Daarnaast ben ik begonnen met het geven van 1 op 1 reiki sessies. Het sluit heel mooi aan op de yoga.

Ik kijk er naar uit je mee te nemen op reis over de mat of op de behandeltafel. Je binnenwereld is minstens zo interessant als de buitenwereld. Let’s flow!

GRATIS week zomeryoga

Van 19 tot en met 25 juni (aanmelden kan tot en met 17 juni 18.00 uur)


De zomer begint in deze week én het is internationale yogadag. Dat wil ik graag met je vieren met een week lang elke dag GRATIS yoga.


Met mijn online platform hoop ik mensen te inspireren de mat dagelijks uit te rollen. Al is het maar voor 5 minuten, het kan je zoveel brengen. En als het jou heel veel brengt, dan breng je dat ook weer naar de mensen om je heen. Kortom, je gaat 'licht' rondstrooien. Hoe mooi is dat?!


Echt super leuk als je meedoet en vertel het vooral voort!


Met deze week gratis yoga hoop ik ook jou te laten voelen wat dagelijkse yoga voor je kan betekenen. Het is zo ontzettend waardevol! Onderaan deze pagina vind je het lesrooster. Je bepaalde zelf welke lessen je wel of niet volgt en helemaal in je eigen tijd.


Waar schrijf je je voor in?

Je ontvangt dagelijks een email met daarin inspiratie & de link met wachtwoord naar de online les, soms zelfs 2 lessen! Alle lessen blijven 2 weken geldig, dus je kunt de lessen in je eigen tijd volgen binnen die weken. De yogavormen die je kunt verwachten zijn vinyasa flow, yin yoga, hatha, yin yang, ademoefeningen, meditatie en yoga nidra.


BONUS: Op zondagavond 25 juni ontmoeten we elkaar LIVE online via zoom voor een yoga nidra sessie. Ontzettend mooi om samen deze week af te sluiten. Kun je er live niet bij zijn, de replay krijg je de volgende dag en die is dan nog 1 week geldig.


Nog goed om te weten: Alle lessen komen na 25 juni in de videotheek. Heb je dus een onbeperkt online abonnement voor €16,- per maand, dan kun je de lessen zo vaak terugkijken als je wilt!


Wat heb je nodig & tips

  • Een apparaat om je les op te bekijken. Een laptop of iPad is het fijnst, maar je telefoon kan ook.

  • Voor de live online les heb je zoom nodig op je apparaat.

  • Een yogamat en een plek om je mat uit te rollen.

  • Eventueel kussens, blokken en een dekentje. Een bolster is ook fijn, mocht je die hebben. Per video lees je de benodigde props en eventuele opties daarvoor (je hoeft dus niet alles van te voren te kopen).

  • Deel met eventuele huisgenoten dat je yoga gaat doen. Er zijn 2 opties, laat ze je een rustmoment geven of vraag of ze mee willen doen :)

  • Creëer een fijne sfeer om je heen. Een kaarsje aansteken kan al zo’n verschil geven.

  • Misschien wel de belangrijkste tip: Zet de intentie om dat moment voor jezelf te nemen. Laat alle andere klusjes echt even voor wat ze zijn.

  • Lees dit blog voor meer inspiratie
Extra info

Wil jij vandaag al starten met elke dag yoga? Bekijk ons toegankelijke onbeperkt online abonnement HIER. De keuze is reuze!

bottom of page