Image by Rodion Kutsaev

Yin, Etherische olie en de Chakra's

Workshop

Datum

13 januari 2023

Tijd

19:30 - 21:30 uur

Locatie

M.Y. Journey in Den Haag

Prijs

€40,-

Je docent

Marloes Zonneveld

Eigenaresse
Yogadocent

Ik geniet van het geven van creatieve Vinyasa flow lessen. Yin yoga en meditatie vind ik een mooie aanvulling. Het brengt energie waar nodig en tegelijkertijd ontspanning die zo ontzettend prettig voelt. Yoga geeft verdieping én eenvoud. Precies dat gevoel breng ik graag over in mijn lessen. Het is belangrijk om goed te luisteren naar je intuïtie en lichaam.

Ik kijk er naar uit je mee te nemen op reis over de mat. Je binnenwereld is minstens zo interessant als de buitenwereld. Let’s flow!

Yin, Etherische olie en de Chakra's

Een reis door de chakra's met Yin yoga en ondersteunende geuren


Een extra lange yin yogales met meditatie van 2 uur. Tijdens deze les neemt Marloes je mee op reis door de chakra's. Daarbij maakt zij gebruik van de krachtige werking van etherische oliën. ​ De zeven chakra's kun je zien als energiekruispunten in je lichaam. Alle zeven hebben ze hun eigen bijbehorende thema's. Een goede chakra-balans zorgt ervoor dat je je ook letterlijk in balans voelt. Je voelt je energiek, staat met beide benen op de grond en hebt een goed contact met je intuïtie.


We beginnen met een meditatie voor het eerste chakra, waarna een yin pose volgt die ondersteunt bij het openen van dit chakra. Vervolgens gaan we zo alle (zeven) chakra's langs. Ontmoet de chakra's in je lichaam met bijbehorende thema's in dit moment.

Extra info

Deze workshop wordt gegeven bij M.Y. Journey in Den Haag. Deze studio zit op een unieke plek, namelijk in een prachtige kerk Onder de studio zit een fijn restaurant waar je eventueel eerst lekker een hapje kunt gaan eten.