Image by Rodion Kutsaev

Yin yoga en Klankreis

Workshop

Datum

19 november 2022

Tijd

14:00 - 16:30 uur

Prijs

€45,-

Je docent

Naomi van der Werff

Yogadocent

Ongeveer vijftien jaar geleden stond ik voor het eerst op de mat. Yoga gaf mij onder andere een soepel en sterk lichaam en ik vond stilte en rust in mijn hoofd.

Wat ik iedereen mee wil geven is dat het er bij yoga niet om gaat of je lenig bent of niet. Yoga leert je namelijk dat alles goed is zoals het is. Het gaat er niet om of de houding er mooi uitziet of niet. Het eindresultaat is niet belangrijk, het gaat om de weg er naar toe.

Over

Yin yoga en Klankreis

Deze les combineert herstellende en rustgevende klanken met de kracht van Yin Yoga. Het doel is om jou vrij van stress en spanning weer op je pad te sturen met een dikke glimlach op je gezicht! ​ Yin yoga Naomi neemt je deze middag mee in een heerlijke, extra lange yin yogales waarbij de houdingen gericht zijn op het naar binnen keren met je aandacht en intunen op jouw lichaam. Eenmaal in de houding zal Naomi rondlopen om jou te assisteren waar nodig.


Ondertussen neemt Silvia je mee in een betoverende klankreis met klanken van onder andere klankschalen, oceandrum en een handpan. De combinatie van deze klanken zorgt echt voor een magische ervaring! ​ Klankreis Als geluid door de lucht reist reageert ons lichaam op de frequenties en vibraties die hierbij gepaard gaan. Dit effect kan een belangrijke rol spelen in zowel ons lichamelijke als mentale herstel. Harmonische geluidsfrequenties kunnen de achtergebleven vibraties van stress, ziekte en depressie afvoeren, die soms in ons lichaam blijven sluimeren.
Extra info

Deze middag wordt verzorgt door Naomi en Silvia. Naomi ken je vast wel van ons Tempel team. Alle informatie over haar vind je hier. Silvia stelt zich even aan je voor:


Mijn naam is Silvia Saunders. Naast mijn liefde voor yoga is mijn leven gekenmerkt door een diepe liefde voor muziek, in alle stijlen en vormen, waar ik dan ook al jaren succesvol mee optreedt in binnen- en buitenland. Sinds een aantal jaar heb ik de muzikale stap in een nieuwe richting gemaakt. Met de helende klanken van klankschalen, handpan, ocean drum en andere klank instrumenten, creëer ik een bijzondere rust waarmee je kunt baden in totale ontspanning. Onder de naam Sacred Suara ben ik aangesloten bij verschillende Yogascholen als Sound Healer.