Workshop: Grenzen voelen 

Hoe kun je je op een gezonde manier begrenzen?

 

Vind jij het moeilijk om nee te zeggen? Heb je moeite met conflicten? Voel je vaak pas achteraf dat iemand over je grens heen is gegaan? Weet je wel dat je je grenzen beter zou moeten aangeven maar vind je dit moeilijk?

 

In deze workshop gaan we ontdekken wat grenzen zijn, waar ze liggen en hoe we ermee om kunnen gaan. Door je bewust te worden van waar je grenzen liggen en deze duidelijk te communiceren kom je in je kracht te staan en kun je zelfvertrouwen opbouwen.

 

Samen kijken we naar wat er gebeurt als er over je grenzen heen wordt gegaan en hoe je dit kunt voorkomen. Hierbij gebruiken we het lichaam. Door goed te voelen in je lijf ga je ervaren waar je grens ligt en leer je jezelf op een gezonde manier te begrenzen. Aan het einde krijg je praktische handvatten mee zodat je in verbinding met de ander je grenzen duidelijk kunt communiceren.

 

Samantha Hosea

"Ik ben Samantha Hosea en ik combineer in mijn praktijk life coaching met massage. Door middel van aanraking en contact begeleid ik mensen op hun persoonlijke pad. Ik geloof dat in elk mens een innerlijk kompas aanwezig is. Als je hiernaar leert en durft te luisteren kun je steeds vollediger ervaren wie je daadwerkelijk bent. Het lichaam is hier een uitermate goede ingang voor. Door hiermee contact te maken kun je vanuit je eigen kracht - in verbinding met de ander - jouw plek in de wereld innemen en wordt deze als vanzelf een stukje mooier. Ik begeleid anderen hier graag bij."

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging CAT.

Samen de diepte ingaan daar houd ik van. In gesprekken en ontmoetingen, en ook in mijn massages en coachingsessies.

Ik ontmoet je graag! Samantha Hosea

inner-compass.nl

 

Wanneer: Vrijdag 15 mei

Tijd: 19.00 - 21.30

Prijs: 30,-

Aanmelden kan hier.

minimaal 4 personen en maximaal 10 personen.