M16A0238.jpg

Yin & Sound 

Een magische Yin & Klank reis

In deze speciale les nemen Joy en Eddie je mee op reis door Yin poses begeleid door

prachtige klanken. Tijdens deze Yin les gebruiken we de magische geluiden van

klankschalen, handpan, koshi’s en zang. Wij nemen je mee op een avontuur door

verschillende poses zodat je je weer helemaal ontspannen voelt.

Het gebruik van de helende instrumenten zullen je helpen om meer te ontspannen. Het zal je hoofd kalmeren en je in een diepere staat van awareness brengen. Het kalmerende en verdiepende effect van de yin poses samen met de prachtige klanken en vibraties zullen helpen met het loslaten van stress en spanning.

 

In deze les brengen wij de focus naar het metaal element die verbonden is met de herfst. Volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde staan in de herfst de meridianen van de Long en Dikke Darm centraal. De herfst staat voor verteren en transformeren. Het staat voor lucht, loslaten en ruimte maken voor nieuwe dingen.

 

In deze periode is het fijn om extra te focussen op het proces van tot je nemen en loslaten. Om in te ademen en tot je te nemen wat je nodig hebt en wat je helpt, en uit te ademen en los te laten wat je niet (meer) nodig hebt. Loslaten betekent ook dat je accepteert hoe dingen soms gaan en je flexibel genoeg bent om je aan te passen aan nieuwe situaties.

Praktische info

Locatie: Ajna Tempel Den Haag

Datum: Zondag 7 november

Tijd: 15.00-17.00u

Docenten: Joy & Eddie

Prijs: € 25,- 

English? Soon you can find all information here

Extra info: We hebben een yogamat en bolster voor je klaarliggen. Bolsters kun je alleen gebruiken wanneer je hem toedekt met een zelf meegebracht badlaken of handdoek. Neem eventueel een extra deken, kussentje en warme sokken mee voor nog meer comfort :) Na de les wordt er een kopje thee uitgedeeld met iets lekkers.

De workshop gaat door bij minimaal 6, maximaal 12 aanmeldingen.

Klik hier voor aanmelding
9f9319_4f47755d7b9c4f3cb036f96cf630bfb1~

Wij zijn Joy & Eddie, beide met een grote liefde voor muziek, bewegen en natuur. We hebben beide gewerkt in de muziek en wilde graag een fijne combinatie vinden van muziek met beweging.

Hierdoor startte de combinatie van muziek tijdens een yogales. De vibraties van de klanken hebben zo'n positief effect op lichaam en geest, waardoor de helende kracht snel duidelijk werd. Op verschillende manieren hebben we deze elementen samen gebracht, waaronder ook de Yin & Sound.

We kijken er naar uit dit te delen bij Yogaschool Ajna Tempel. Tot gauw!

Liefs,

Joy & Eddie

Klik hier om naar de website van Joy & Eddie te gaan