Yin & Sound 

Een magische Yin & Klank reis

In deze speciale les nemen Joy en Eddie je mee op reis door Yin poses begeleid door prachtige klanken. Tijdens deze Yin les gebruiken we de magische geluiden van klankschalen, handpan, koshi’s en zang. Zij nemen je mee op een avontuur door verschillende poses zodat je je weer helemaal ontspannen voelt.

 

Het gebruik van de helende instrumenten zullen je helpen om meer te ontspannen. Het zal je hoofd kalmeren en je in een diepere staat van awareness brengen. Het kalmerende en verdiepende effect van de yin poses samen met de prachtige klanken en vibraties zullen helpen met het loslaten van stress en spanning.

 

In deze les ligt de focus op de winter, het element water. Aan dit element zijn de nieren en de blaas gekoppeld als organen. Dit zijn de organen die ervoor zorgen dat het water goed door het lichaam stroomt. We werken met de meridianen die bij dit element horen.

Omdat het water in ons lichaam resoneert met vibraties, is het gebruik van de klankschalen en andere instrumenten nog krachtiger. Tijdens dit seizoen hebben wij als mensen vaak de neiging onder een deken te kruipen tot het voorjaar arriveert. Onze yin yoga stimuleert de levensenergie, inspireert het lichaam en helpt met het vinden van harmonie en ontspanning in dit koude seizoen.

Praktische info

Locatie: Ajna Tempel Den Haag

Datum: Zondag 25 april 2021

Tijd: 15.00-17.00u

Docenten: Joy & Eddie

Prijs: € 25,- 

English? Soon you can find all information here

Extra info: We hebben een yogamat en bolster voor je klaarliggen. Bolsters kun je alleen gebruiken wanneer je hem toedekt met een zelf meegebracht badlaken of handdoek. Neem eventueel een extra deken, kussentje en warme sokken mee voor nog meer comfort :) Na de les wordt er een kopje thee uitgedeeld met iets lekkers.

De workshop gaat door bij minimaal 6, maximaal 12 aanmeldingen.

Wij zijn Joy & Eddie, beide met een grote liefde voor muziek, bewegen en natuur. We hebben beide gewerkt in de muziek en wilde graag een fijne combinatie vinden van muziek met beweging.

Hierdoor startte de combinatie van muziek tijdens een yogales. De vibraties van de klanken hebben zo'n positief effect op lichaam en geest, waardoor de helende kracht snel duidelijk werd. Op verschillende manieren hebben we deze elementen samen gebracht, waaronder ook de Yin & Sound.

We kijken er naar uit dit te delen bij Yogaschool Ajna Tempel. Tot gauw!

Liefs,

Joy & Eddie

Klik hier om naar de website van Joy & Eddie te gaan

©Ajna Tempel 2019
Algemene voorwaarden - Privacy