photo-1510894347713-fc3ed6fdf539.jpeg

Yoga Cursus van Ajna Tempel

Leer over de basisprincipes van yoga met deze Live online 5-weekse cursus

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van yoga. Het woord yoga komt van het woord juk en kun je vertalen als verbinding. Yoga brengt verbinding tussen je lichaam, je gedachten en je gevoel. Veel mensen ervaren meer rust, een sterk lichaam en meer energie. 

Maar waar te beginnen? Deze cursus is bedoeld om je een mooi fundament te geven in de (vinyasa flow) yoga en daarnaast krijg je wat van de basisfilosofie mee. We duiken in verschillende basis houdingen (asanas), je leert de zonnegroet stap voor stap en je ontdekt over de 8 stappen van yoga. 

Marloes en Marijke delen hun passie voor yoga door middel van Live online lessen, je krijgt een handout en ook toegang tot allerlei yoga filmpjes zodat je kunt oefenen in je eigen tijd.

 

Voor wie?

  • Voor beginners, dus ook als je nog nooit yoga hebt gedaan.

  • Misschien doe je al even yoga en loop je tegen allerlei vragen aan.

  • Voor yogi’s met al wat ervaring, maar die vinyasa flow een uitdaging vinden.

  • Voor yogi’s die graag meer uitleg willen over de basistechniek van asanas (yoga houdingen).

  • Voor yogi’s die wat meer willen leren over de basisfilosofie van de yoga.

Wat gaan we doen?

Tijdens elke Live online les behandelen we een stukje filosofie zoals de 8 stappen van yoga, de chakra’s en de basis van Vinyasa flow. Daarna duiken we de asanas (yogahoudingen) in, maak je kennis met de zonnegroet en is er voldoende ruimte voor vragen.

 

Je krijgt elke week de bijbehorende filosofie handout toegemaild. Je komt in een besloten Facebook pagina waarin we video's delen en waar je ook vragen kunt stellen of inspiratie kunt delen.

 

De docenten

Marloes is enthousiaste Flow docente en geeft daarnaast ook Yin yoga & Hatha. Ze is eigenaresse van Ajna Tempel Heemskerk & Den Haag.

Klik hier om meer over Marloes te lezen en volg Marloes op Instagram en Facebook.

Marijke is ook een Flow docente en geeft les bij Ajna Tempel Den Haag. Daarnaast geeft ze ook Yin yang yoga en is ze een fanatiek sporter. Yoga wordt een steeds groter onderdeel in haar leven. Klik hier om meer over Marijke te lezen en volg Marijke op Instagram en Facebook.

 

Praktische informatie

Data: Vrijdagen 8, 15, 22, 29 mei & 5 juni

Tijd: 19.30 -21.00 uur

Docenten: Marloes & Marijke

Bijdrage: Normale Prijs € 150,-. Wegens de Corona crisis nu slechts € 99,-

Wat heb je nodig: Een goede internetverbinding, apparaat met Zoom, pen en papier. 

Tip tijdens de cursus: Draag makkelijk zittende kleding en kies heel bewust een fijn plekje in je woning. Zorg dat de temperatuur comfortabel is, steek een kaarsje aan en zorg voor thee met wat lekkers. Geniet van de reis!

WhatsApp Image 2020-04-25 at 11.44.58 (1

Ajna Tempel Heemskerk & Den Haag