marloes naomi.jpg

YOGA WEEKEND RETREAT OP DE VELUWE

MET MARLOES ZONNEVELD EN NAOMI VAN DER WERFF

Yogaweekend retreat op de Veluwe

Met Marloes en Naomi

12 t/m 14 juni 2020

 

Een heerlijk weekend waarbij jij je mag onderdompelen in verschillende yogalessen zoals Vinyasa flow yoga en Yin yoga. Het weekend is compleet verzorgd met smaakvolle, biologische, vegetarische maaltijden. Het weekend vindt plaats bij Oostraven in Epe. Een fijne, ruim opgezette locatie midden in een prachtig natuurgebied. De ideale plek voor verdieping, stilte en eenvoud.

 

 

Van vrijdag 12 juni tot en met zondag 14 juni geven Marloes en Naomi een heerlijk yogaweekend op de Veluwe. Het is een compleet verzorgd weekend met goed verzorgde maaltijden, yogalessen en rustmomenten. En hoe fijn is het om na je lunch of diner een wandeling te maken in de natuurgebieden van het Gelders Landschap en Landgoed Tongeren. Ruimte, rust en eindeloos wandelen door en langs bossen, heidevelden en het onaangetaste boerenland met traditionele boerderijen. En met een beetje mazzel zie je nog een edelhert, wild zwijn of zelfs een das! We starten het yogaweekend op vrijdag om 18.00 uur (ontvangst vanaf 17.00 uur) en zondag sluiten we het weekend om 17.00 uur samen af. 

 

Locatie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oostraven is een ruim opgezet centrum in Epe op de Veluwe. Prachtig gelegen tussen de natuurgebieden van het Gelderse Landschap en het bosrijke Landgoed Tongeren. Deze plek is een uitnodiging voor liefdevolle aandacht voor jezelf, gezelligheid en eenvoud. Eenvoud vind je in de details. Mooie lichte ruimtes die rust uitstralen door het gekozen interieur en aankleding. Geen grote afleidingen, maar aandacht voor jezelf en de mensen met wie je bent. Een plek om je thuis te voelen.

 

De eetzaal is ruimtelijk en huiselijk met ook nog 2 zithoeken, afgeschermd door 2 open kasten. Hierin vind je inspirerende boeken die je dit weekend kunt lezen. De meeste slaapkamers zijn 2-persoonskamers. Je bed is opgemaakt en er liggen handdoeken voor je klaar. Op elke kamer vind je een wastafel, kledingkast en een tafel met een stoel. Er zijn 6 toiletten en 2 doucheruimtes met in totaal 10 douches.

 

Optioneel kunnen we ook gebruik maken van de sauna mocht die behoefte er zijn. 

 

De grote zaal waar de yogalessen zijn is een prachtige lichte ruimte met uitzicht op de tuin. De tuin is een net zo’n belangrijk onderdeel van het complex. Er is gekozen om de tuin op een organische manier aan te leggen zodat het ‘gevoel’ zo dicht mogelijk bij de natuur blijft. Een fijne plek waar we eventueel ook yoga en meditatie kunnen doen. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op het grote terras met doorkijk naar het Gelderse landschap.

 

 

Wat gaan we doen?

Je wordt op vrijdagmiddag om 17.00 uur verwacht. Uiteraard kun je ervoor kiezen om al eerder richting Oostraven te rijden zodat je nog meer tijd hebt om de natuur te verkennen daar! Om 18.00 uur openen we samen het yogaweekend. Dit weekend bevat verschillende Vinyasa flow en Yin yogalessen. Er is ook voldoende ruimte om te wandelen in de natuur of een goed boek te lezen. Ook geeft onze gastdocente Irene Sportel een Sound Healing en Mantra concert. Een onvergetelijke ervaring! Op zondag om 17.00 uur sluiten we het yogaweekend gezamenlijk af. 

 

Wie wij zijn:

Naomi van der Werff (links op de foto) is Vinyasa en Yin yoga docente. Zij geeft les bij studio’s in Zaandam en Heemskerk en daarnaast geeft zij yogales bij bedrijven. Naomi heeft zich de afgelopen jaren verdiept in de Chinese 5 elementen- en meridianenleer en dit vind je terug in haar yogalessen. 

 

Marloes Zonneveld (rechts op de foto) is eigenaresse van yogaschool Ajna Tempel in Heemskerk en Den Haag. Zij geeft op beide studio’s Vinyasa flow lessen. Daarnaast is ze ook docente in Yin, Hatha en meditatie. In haar Flow lessen tijdens dit weekend wisselen uitdaging en ontspanning wisselen elkaar op een mooie manier af.

 

 

Yin Yoga: Yin yoga is een meditatieve yogamethode waarin niet de spieren centraal staan maar het bindweefsel en de gewrichten worden versterkt en versoepeld. De houdingen worden langer aangehouden. Door de te tijd te nemen om aanwezig te zijn in alles wat zich in jouw systeem aandien in plaats van ervoor weg te lopen, kun je weerstand en daarmee spanning loslaten. Je verkent en verlegt op een zachte manier je grenzen. Yin Yoga helpt je te ontspannen, je energie te laten stromen, je zenuwstelsel te kalmeren en je bindweefsel en gewrichten gezond te maken.

 

Vinyasa flow: Bij Vinyasa flow lessen volgen de asana’s (yogahoudingen) elkaar op dynamische wijze op met behulp van de ademhaling. Flow zit in alles, het is een soort rode draad door je leven. Meegaan met de flow is een prettige manier van leven. Geen enkele flow is hetzelfde, zo zal je dat ook ervaren op de mat. Ontdek op een creatieve en speelse manier wat flow voor jou kan betekenen. Marloes haar lessen zijn geïnspireerd door de opleiding Prana Vinyasa Flow van Shiva Rea die ze doet.

Dit volledig verzorgde yogaweekend omvat:

 • Aankomst op vrijdag vanaf 17.00 uur

 • Goodiebag bij aankomst

 • Onbeperkt koffie, thee en water

 • Fruit tussendoor

 • Op vrijdagavond diner 

 • Op zaterdag ontbijt, lunch en diner

 • Op zondag ontbijt en lunch

 • Sauna avond (optioneel)

 • Vinyasa flow yoga en yin yoga lessen

 • Gebruik van yogamatten, een kussentje en 1 blok

 • 2x masterclass, verschillende yogalessen en meditatiesessies

 • Sound Healing & Mantra concert

 • Afsluiting op zondag om 17.00 uur

 

Eventuele extra kosten:

 • Reis- en/of annuleringsverzekering

 • Frisdrank indien gewenst bij de maaltijd 

 • Overige hapjes en drankjes. Het weekend is alcoholvrij. 

 

Meenemen

 • Kleding - Afhankelijk van het weer. Voor de ontspannen lessen is het fijn om sowieso ook iets warms mee te hebben. Vergeet uiteraard ook je yogakleding niet.

 • Wandelschoenen

 • Toiletartikelen

 • Badhanddoek voor de sauna (of voor gebruik buiten het huis)

 • Extra yoga attributen mocht je die hebben: Bijvoorbeeld een dekentje, blokken en bolster

 • Eventueel iets om te lezen

 

Wanneer: 12 - 14 juni 

Prijzen en aanmelding

€ 365,- tot 12 mei 2020 

€ 395,- vanaf 13 mei 2020

Toeslag voor een 1-persoonskamer: € 40,-

 

Aanmelden kan hier

 

*Wil je een 1-persoonskamer? Meld je dan evengoed aan via de link en mail daarna je wensen door naar marloes@ajnatempel.nl. Er wordt dan een extra factuur gestuurd voor de toeslag op een 1-persoonskamer.

*Laat ons direct na aanmelding weten als er dieetwensen zijn, dit zullen wij doorgeven aan de keuken.

-Voorwaarden
Je plekje voor een workshop is definitief na ontvangst van de betaling.
Kun je er toch niet bij zijn, laat ons dit zsm weten via de mail
-Annuleer je:
Binnen 14 dagen van het Yogaweekend, restitutie is niet mogelijk
Tussen 14 dagen en 1 maand voor het Yogaweekend geldt een gedeeltelijke terugbetaling (50% terug)
Langer dan 1 maand voor het Yogaweekend geldt ook een gedeeltelijke terugbetaling (75% terug)

naomimarloes
Locatie1
locatie3
locatie2