Zielsbewustzijn.PNG
EEN DUIK IN DE ZIEL
3 DAGEN VAN DIEPE TRANSFORMATIE MET ED EN SARABRAJ

Wat is eigenlijk de Ziel of Atman? Hoe ziet het leven van jou en mij er uit vanuit het perspectief van de Ziel? Wat is de relatie tussen de Ziel en ons denken? En waar plaatsen we emoties? 
 
MODULE 1 – ZIJN EMOTIES ECHT?  
 Zijn emoties echt? Wat gebeurt er als we onze emoties alleen maar waarnemen zonder dat we ons ermee identificeren? Is dat Vrijheid? Laten we dit eens  onderzoeken. Vele van ons vermijden ten alle tijden pijnlijke momenten maar door er naar te kijken i.p.v. identificatie, leren we er mee om te gaan en te zien dat het afschrikwekkende ervan een illusie is. 
 
MODULE 2 – WIE BEN IK? 
Op het moment dat we een krachtige inzicht hebben in de matrix van gedachten welke onze emoties produceren en versterken, kunnen we verder. Wat zijn we, als we niet onze gedachten, onze emoties, angsten, ideeën en gedachten over gisteren en morgen zijn? Wie BEN IK? 
 
MODULE 3 – DE HERINNERING AAN DE HELENDE KRACHT VAN LIEFDE 
Ben je je bewust van hoe krachtig het in onze wereld is om weer in connectie te komen met de energie van ons hart? In deze module gaan we bezig met mantra’s en spel vanuit een geopend hart en geven ruimte aan ons innerlijk goddelijk kind. Een tijd van wonder en bovenal authentieke Liefde. 
 

 

 

 

Sarabraj en Ed zijn beide gepassioneerde leraren met vele jaren van studie naar het onbegrensde gebied van de Ziel en haar manifestaties in lichaam en mind. Zij beide hebben hun deel aan ervaringen in het leven gehad en behoren tot de nieuwe stroom van mentors die vanuit de verbinding met de Ziel ‘zo boven – zo beneden’ neerzetten. Dat betekent dat Zielsbewustzijn in ons dagelijks leven neergezet kan worden als leven met balans, bewustzijn, rust, compleet zijn en 
acceptatie.  
 
KOSTEN 55 € per module. De modules worden gegeven in juni; 6 – 13 – 20  van 14.00 tot ongeveer 17.00. Kun je erbij zijn? 
 

 

Je kunt vrij 1 module meedoen, of twee of alle drie. Alle 3 brengen je naar In het in balans brengen van al je lagen tot aan je Ziel, dat wat we ons Zelf noemen en gedragen wordt door Liefde, gestuurd door Wijsheid en met Intelligentie wordt toegepast. We ervaren dit als natuurlijke Rust en Stilte van waaruit we onszelf als compleet Vrij ervaren.   

Heb je vragen neem contact op met Ed; bewusted@gmail.com  

 

In de workshops zal voor het grootste deel Engels gesproken worden, Ed zal ook Nederlands spreken. Je kunt je vragen tijdens de workshops gewoon in het Nederlands stellen.

Sarabraj_edited.jpg
Ed.jpg