groot 4.jpg

Ajna Tempel Mini Retreat

Rust in de zwangerschap

 

Lieve mooie zwangere vrouw: deze middag is voor jou & je kindje! Een middag waar ontspanning en rust in je zwangerschap centraal staat. Bianca begeleidt je bij je reis naar binnen, waar je rust & vertrouwen vindt.

Bianca noemt dat je verzachtingsvolle ZIJN. Je verzachtingsvolle ZIJN is een waardevolle basis voor je zwangerschap, bevalling, postpartum en moederschap. Als jij je verbindt met je verzachtingsvolle ZIJN kun je jezelf liefdevol dragen, sta je in contact met je intuïtie en kun je verbinding maken met je kindje.

Bianca begeleidt je deze middag met verschillende ontspanningsoefeningen* d.m.v. yoga, ademhaling en meditatie naar de plek van verzachtingsvol ZIJN. Hier ervaar je diepe ontspanning en vertrouwen. Vanuit deze plek gaan we verbinding maken met je kindje en sluiten we af met een ritueel.

Een hele fijne ontspannen middag, waar ruimte is voor ieders verhaal, ervaring en je de kunst van ontspanning leert! Je bent van harte welkom bij deze Ajna Tempel Mini Retreat voor zwangeren!

*Deze oefeningen krijg je ook mee op mp3, zodat je ze thuis ook kunt blijven doen. 

IMG_8685.jpg

Rust & ontspanning in je zwangerschap

 • Vergroot je weerstand

 • Aanmaak van melatonine, goed voor de groei & ontwikkeling van je kindje

 • Minder harde buiken

 

Rust & ontspanning tijdens je bevalling

 • Maakt endorfine aan

 • Zorgt ervoor dat je in verbinding met jezelf, je lichaam en kindje kunt blijven

 • Je bewust keuzes kunt blijven maken

 

“Ontspanning is niet alleen alles loslaten, maar ook liefdevol zijn met wat er is, ook als dat spanning is. Liefdevolle aandacht geeft ruimte en rust, ook tijdens je bevalling. Geestelijke en lichamelijke ontspanning gaan hand in hand: Met een ontspannen geest ben je open in het nu aanwezig, zonder je ervaring te labelen. Je ziet gedachten en gevoelens (en de weeën!) komen en gaan zonder er een oordeel aan te verbinden. Je lichaam verkrampt niet, maar beweegt mee.” 

~ Mijn reis naar binnen – boekentip!

En zo werkt het ook in je postpartum tijd, waar het een rollercoaster aan hormonen kan zijn. Of tijdens de uitdagingen in het moederschap. 

Tijdens je zwangerschap kun je de kunst van ontspanning en het zijn eigen gaan maken, zodat je hierop terug kan vallen. 

Programma bestaat uit:

 • Openingscirkel

 • Ontspanning in Yoga, ademhaling & meditatie 

 • Thee, sapjes en healthy snacks

 • Verbinding maken met je kindje & ritueel

 • Sharing circle

 

Het belangrijkste is dat jij je op je gemak voelt, kunt ontspannen en volledig in de watten wordt gelegd. Tijdens de middag is er thee, sapjes & healthy snacks en alle ruimte om te doen waar jij je goed bij voelt. Je mag elke houding aannemen, liggen, zitten (er zijn ook stoelen), een super relaxte bank of op de yogamat met kussens. 

Alles onder liefdevolle begeleiding en een vleugje magie van Bianca Coorengel

Ajna Tempel Mini Retreat voor zwangeren

Locatie: Ajna Tempel Heemskerk

Wanneer: Zaterdag 18 decemberi 2021

Tijd: 14.00-17.00 uur

Kosten: € 69,- 

Docent: Bianca Coorengel

Biografie Bianca

 

Met beide voeten op de grond als stevige basis voor alles wat er voorbij mag komen in het leven. Rust, onrust, blijdschap en liefde alles is mogelijk in het leven. Dit ben ik gaan zien door soms stil te staan en soms door juist te bewegen vanuit een rustpunt. 

Leven vanuit rust betekent voor mij bezield leven; mee laveren op het natuurlijke ritme, de flow van het leven. In plaats van tegen de stroom in te gaan door te willen controleren of weerstand te bieden.

 

Rust is geen landingsplaats het is een plek vol mogelijkheden en potentie! Intuïtief leven vanuit die plek was voor mij een start waardoor perfectie en voldoen aan verwachtingen automatisch wegvielen. Niet dat het nooit meer terugkomt, natuurlijk geeft het leven steeds waardevolle inzichten, maar ik ga er anders mee om. En dat geeft Rust.

 

Al jaren verzorg ik met liefde en aandacht yin & yoga nidra lessen, trainingen, retreats en begeleid ik individueel om het element rust, de yin energie, te integreren in je leven. Het is een basis waarop je terug kunt vallen in iedere situatie. 

Bianca minishoot-10.jpg

In april 2021 ben ik moeder geworden van een prachtige dochter en ik heb tijdens mijn zwangerschap en bevalling ervaren hoe waardevol deze basis ook hierin is geweest. Én nu als kersverse moeder nog steeds is! Aangemoedigd door mijn verloskundige en omgeving heeft deze kennis en ervaring mij geïnspireerd om ook andere vrouwen hierbij te gaan begeleiden. Ik noem dat je verzachtingsvolle ZIJN. Je verzachtingsvolle ZIJN is een waardevolle basis voor je zwangerschap, bevalling, postpartum en moederschap. Als jij je verbindt met je verzachtingsvolle ZIJN kun je jezelf liefdevol dragen, sta je in contact met je intuïtie en kun je verbinding maken met je kindje.

 

Met al mijn liefde, plezier en een beetje magie begeleid ik je naar de plek van verzachtingsvol ZIJN!

 

De verschillende pareltjes die op mijn pad kwamen en inzicht geven zijn:

Opleiding intuïtieve ontwikkeling, Yin yoga – anatomie & chakra opleiding, Yin yoga – meditatie, Post-hbo coachopleiding, Rigpa energetic healing en Reiki Usui opleiding, iRest yoga nidra en meer levenservaringen.

 

En dit alles blijft in ontwikkeling, zo leer ik nog steeds en vind ik het belangrijk om de 3 elementen: lichaam, geest en energie te blijven voeden. En iedere keer de beste versie van mijzelf te ervaren in het moment.

 

Tot ZIJNs, Bianca

 

“Alles wat ik aanbied is een basis waar je op terug kan vallen in iedere situatie. Leefbaar en toepasbaar in het dagelijks leven.”  In liefde, Bianca

 

​ RUST is een Ruimte om te zijn, een uitnodiging om te voelen, een spiegel om te zien, een plek om thuis te komen