top of page
Image by Rodion Kutsaev

Online yoga
live online & videotheek

IMG_1457.jpg
6.png

'Dit is dé plek die je helpt om bewuster je dag door te gaan. Je vind hier verdieping en verbinding met jezelf door online yogalessen van allerlei soorten en maten (5 tot 80 minuten). Er is een uitgebreide videotheek & elke week live online lessen.

 

Zo is er voor iedereen een moment van thuiskomen in jezelf en ga je bewuster en met een rustiger gevoel verder in je dag.

Ik sta voor je klaar om mijn enthousiasme en kennis over yoga en meditatie met jou te delen.

 

Ik hoop je gauw te ont-moeten op de mat.'

Namasté,  Marloes

 

Ga snel naar:

Account aanmaken

Rooster

Shop

Videotheek

Workshops en online cursussen

Videotheek

In de uitgebreide videotheek vind je lessen die je makkelijk kunt integreren in je dagelijkse leven. Denk bijvoorbeeld aan lessen:

 • voor meer zelfvertrouwen

 • yoga tijdens je lunchpauze

 • ter voorbereiding op je slaap

 • voor een bewuste start van de dag

 • meditaties

 • om ontspanning te creëren bij gespannen schouders

 • met oefeningen die helpen bij hoofdpijn


Uniek platform

Wat dit platform uniek maakt is dat je direct contact kunt zoeken met de docent (Marloes) als je vragen hebt. Is er bijvoorbeeld een houding waardoor je duizelig wordt, last krijgt van je schouder of vraag je je af hoe het nou zit met die ene houding? Mail mij op marloes@ajnatempel.nl en ik help je graag verder. Je staat er zeker niet alleen voor.

Elke week voegen we 2 nieuwe lessen toe. Een les met yin energie en een les met yang energie. De lessen komen in allerlei vormen en maten. Van 10 minuten tot 80 minuten. Van flow tot hatha, van yin tot yoga nidra. 

Live online

Er zijn naast de videotheek ook live online lessen. Elke donderdagavond is er een live les (behalve in de vakanties). Check het lesrooster voor de yogavormenKun je er live niet bij zijn? Elke les vind je binnen een paar dagen terug in de videotheek.

Kosten

Om toegang te krijgen tot de uitgebreide videotheek en de live online lessen koop je een onbeperkt online abonnement. Er zijn 3 opties: 

 1. €16,- per maand

 2. €42,- per kwartaal (= €14,- per maand)

 3. €75,- per half jaar (= €12,50 per maand)

Het kwartaal of half jaar gaat in vanaf de factuurdatum.

 

Wat krijg je dan: 

Wil je eenmalig een live online les volgen, dan kan dat voor €7,50 (geen toegang tot videotheek).

Belangrijk: zorg dat je de stijl vind die bij jou past. Lees de lesvormen goed door op deze pagina. Hier ontdek je voor wie de vorm geschikt is. Sla sowieso houdingen over die niet goed voele in je lichaam. Je kunt mij altijd een bericht sturen via de contactpagina als je vragen hebt over een houding, yogavorm of iets wat je fysiek tegenkomt. Ik ben er om je te helpen.

 

Ga snel naar:

Account aanmaken

Rooster

Shop

Videotheek

Workshops en online cursussen

Meer verdieping in yoga

Lees verder om je meer te verdiepen in yoga. De kans is groot dat je door de fysieke oefeningen in aanraking met yoga bent gekomen. Wist je dat yoga een
8-voudig pad kent? Ook wel de 8 stappen van de yoga genoemd. En 1 stap daarvan zijn de fysieke oefeningen. Er valt dus veel meer te ontdekken over yoga.

Wist je trouwens dat we een e-book hebben over de 8 stappen? Je kunt het e-book op deze pagina vinden en een exemplaar voor jezelf downloaden.

 

Het 8-voudige pad van yoga

Het achtvoudige pad van Yoga bestaat uit 8 onderdelen die samen het geheel van Yoga vormen. Deze acht onderdelen zijn:

 1. Yamas

 2. Niyamas

 3. Asana

 4. Pranayama

 5. Pratyahara

 6. Dharana

 7. Dhyana

 8. Samadhi

Alle 8 onderdelen zijn gelijk en de één kan niet zonder de ander. Ze werken samen en is als een geheel.

Patanjali

De traditionele yoga omvat verschillende stromingen, zoals Hatha yoga, Raja yoga, Karma yoga, Bhakti yoga, Jnana yoga en anderen, elk met hun eigen nadruk en methoden. Deze stromingen zijn ontstaan ​​uit oude teksten zoals de Yoga Sutra's van Patanjali, de Bhagavad Gita en de Hatha Yoga Pradipika.

 

Het achtvoudige pad is gebaseerd op de Yoga Sutra’s van Patanjali. Deze leer biedt een holistische benadering van zelfrealisatie en spirituele groei, waarbij de nadruk ligt op het integreren van fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspecten van het individu.

 

Patanjali beschrijft yoga ook als:

“Yoga is calming the fluctuations of the mind.”
IMG_1457.jpg
bottom of page