top of page
Image by Rodion Kutsaev

Over Marloes

IMG_1613-2.jpg

Hoi!

Mijn naam is Marloes (1983). Ik ben yogadocent, reiki-beoefenaar en oprichter van de Ajna Tempel. Ik ben opgegroeid in Heemskerk en woon nu samen met mijn partner Jordi en onze dochter Jonna in het prachtige Den Haag.

Mijn yoga reis

Mijn interesse in yoga begon in 2008. Samen met vriendinnen startte ik met yoga en ik genoot van de verdieping in mezelf. Ik volgde mijn eerste yogales bij Wineke Nijenhuis in Centrum Dagda en vanaf dat moment wist ik dat yoga een belangrijk deel van mijn leven zou worden.

 

Wat begon als wekelijkse lessen, groeide uit tot een dagelijkse beoefening thuis. Mijn enthousiasme zorgde ervoor dat ik begon met lesgeven vanaf 2012 en anderhalf jaar later opende ik de Ajna Tempel.

MJ1A8605.jpg
Dagelijkse yoga
31-DSC_0571_edited.jpg

De Ajna Tempel en verder

De Ajna Tempel groeide uit tot een plek met meer dan 350 vaste leden en waar mensen samenkwamen om yoga te beoefenen en te groeien. Het voelde als een familie. Toen we de fysieke locatie in 2022 moesten sluiten, besloot ik mijn passie voor yoga online voort te zetten. Nu bied ik een uitgebreid online yoga platform aan, geef ik buitenyoga en kun je bij mij terecht voor 1:1 reiki-sessies. Daarnaast geef ik regelmatig events en retreats op verschillende locaties.

Mijn aanpak

In mijn actieve lessen leg ik de nadruk op creativiteit, flow, en verbinding. Daarbij is er veel aandacht voor detail in de houdingen en bewegen we op een rustig ritme van de ademhaling. In de ontspannen lessen is er alle ruimte voor rust en Zijn met wat er op dit moment in jou leeft.

 

Yoga heeft me geleerd om naar mijn lichaam en intuïtie te luisteren en dat is wat ik graag wil doorgeven. Met reiki bied ik aanvullend helende behandelingen aan, die helpen bij ontspanning, bewustzijn en balans.

Verbinden

Laten we verbinden

Als je geïnteresseerd bent in mijn yogalessen, 1:1 sessies, live events of gewoon wilt praten over bewustwording, dan hoor ik graag van je.

 

Stuur me een email of volg me op Facebook/Instagram.

 

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en samen op reis te gaan naar innerlijke groei en balans. Je binnenwereld is immers net zo fascinerend als je buitenwereld.

Liefs,

Marloes

IMG_7031.jpeg
Altijd student
IMG_1607-2.jpg

Opleidingen en trainingen

Ik heb verschillende opleidingen en cursussen gedaan. Hier een kleine greep:

  • Basisopleiding Hatha Yoga bij Pratyak Caitanya in Heemskerk (2012)

  • Opleiding Easy flow bij de Blauwe Vlinder in Beverwijk (2012)

  • 10-Daagse Vipassanameditatie-cursus (2015)

  • Yin yoga opleidingen gevolgd bij Yoga Moves met José de Groot (2016)

  • Yin yoga & Meridianen met Anoshe Overington van Stillnessinyoga (2018)

  • Zwangerschapsyoga bij Yoga point in Woerden (2021)

  • Prana Vinyasa flow van Shiva Rea & senior teachers als Simon Park, Coral Brown, Nele van Poucke en Daphne Koken (gestart 2013 & still learning)

  • Yoga nidra training bij The House of Inner Power (2022-2023)

  • Opleiding Holistisch therapeut en reiki 1, 2 en 3A bij ZoMa opleidingen (2022-2024)

 

Grote dank aan al deze inspirators :)

bottom of page