yogales-heemskerk-ajna-tempel_edited.jpg

Open dag Ajna Tempel
Met gratis yogalessen!

Een middag om kennis te maken met Ajna Tempel. Of misschien ben je terug van weggeweest, dan is deze middag ook erg leuk om weer te starten. Er worden 4 lessen gegeven die je gratis kunt meedoen.

LOCATIE

Datum

Heemskerk

Zaterdag 30 oktober 1300u

Docent

Team Ajna Tempel

Moonflower_Yoga_introductie_event_vierka

6-weekse cursus

Je Menstruatiecyclus als krachtbron (her)ontdekken

Hoe zou het zijn om je menstruatiecyclus als je persoonlijke krachtbron te ervaren? Dat je je in je kracht voelt gezet in plaats van dat je je menstruatie(cyclus) als een last voelt? Doe mee en ontdek met andere vrouwen hoe het is om een nieuwe relatie op te bouwen met deze natuurkracht die je binnen in je draagt.

LOCATIE

Startdatum

Heemskerk

ZO 31 oktober, 1500u

Docent

Sandra Zappeij

WhatsApp Image 2021-09-29 at 13.48.36.jpeg

Sjamanistisch ademwerk, Yoga en Cacao ceremonie
Breath in deeply to bring your mind home to your body

In een bedding van energie onder begeleiding van stimulerende muziek maak je doormiddel van sjamanistisch ademwerk contact met de diepere lagen in jezelf. Je maakt een sjamanistische reis. Onverwerkte stukken komen aan het licht en worden geheeld, getransformeerd. Je krijgt toegang tot hogere dimensies van het bewustzijn en komt op deze manier in contact met jouw essentie.

LOCATIE

Datum

Heemskerk

ZA 13 november, 1430u

Docent

Naz Dur

IMG-20211006-WA0004.jpg

Tweestemmige Yoga nidra
Laat je meevoeren op een helende reis naar binnen, begeleid door Nicolette en Sandra

Hoe vind je de balans tussen kunnen geven en mogen ontvangen? 

Ga mee op ontdekkingsreis met Nicolette en Sandra. Samen begeleiden ze jou met hun rustige stemmen in een tweestemmige Yoga Nidra naar het diepste van je wezen om je eigen antwoorden te vinden. 

LOCATIE

Datum

Heemskerk

Zaterdag 20 november 1930u

Docent

Sandra en Nicolette

Image by Raimond Klavins

Tibetaanse yoga workshop
Voel de flow van de hele Tibetaanse yogaserie en ervaar de voordelen.

Lu Jong Tibetaanse Yoga is een beoefening voor gezondheid en geluk: effectief, toegankelijk, zacht en krachtig tegelijkertijd. Lu Jong heeft haar wortels in de diamanten teachings van Tibet – Tantrayana & Bön – en in Tibetaanse Geneeskunst. Het bevat enorm diepe wijsheid over hoe lichaam, geest en natuurlijke cycli goed samenwerken.

LOCATIE

Startdatum

Heemskerk

ZA 27 november, 1330u

Docent

Mariette de Kroon

photo-1608085021802-e886468f5fc1.webp

Yin Yoga & Klankconcert
December special met Marloes en Tai Loi

Tai Loi (Maarten en Marlies) en Marloes begeleiden je door deze geweldige reis heen, een prachtige reis om jezelf cadeau te doen in de feestmaand. We staan stil bij het afgelopen jaar. Wat neem je mee het nieuwe jaar in, wat zijn je intenties voor 2022.

LOCATIE

Datum

Heemskerk

ZA 11 december 1400u

Docent

Marloes Zonneveld

Moonflower_Yoga_RestorativeXL.png

Restorative XL
Vol ontspanning de feestdagen tegemoet

Vind je een reguliere Restorative yogales ook altijd te kort duren? Trakteer jezelf dan op deze extra lange sessie van 2,5 uur en boek je eigen mini-retreat!

Met je lichaam ondersteund door alle props die we beschikbaar hebben in de studio, wordt je meegenomen op een diepe ontspannende reis. Ontdek hoe het voelt om al je zorgen en inspanningen die in de feestmaand van het jaar op kunnen spelen, helemaal van je af kunnen glijden. En hoe je weer terug kunt komen tot de diepe rust die altijd binnen in jezelf aanwezig is.

LOCATIE

Datum

Heemskerk

ZO 19 december 1500u

Docent

Sandra Zappeij

Moonflower_Yoga_YogaNidra_hartsverlangen-2.png

Workshop Yoga nidra
Je hartsverlangen (her)ontdekken

In Yoga Nidra wordt vaak gewerkt met een hartsverlangen, een hartenwens, ook wel Sankalpa genaamd. Maar hoe kom je er nou achter wat jouw Sankalpa of hartsverlangen is? En waarom zou je die helder willen hebben?

LOCATIE

Startdatum

Heemskerk

ZO 9 januari, 1500u

Docent

Sandra Zappeij

photo-1484991122354-76f3546aefe8.jpeg

Ajna Tempel Mini Retreat
Winter ~ Een frisse start

Bij de Ajna Tempel bieden we graag verdieping met onze lessen en workshops. Daarnaast willen we je elk seizoen meenemen op reis in een Ajna Tempel Mini Retreat. Een middag in het weekend die helemaal in het teken staat van selfcare, verdieping en bewustwording. Een middag voor JOU! 

Januari is vaak een maand van (goede) voornemens. Wat wil je niet meer het komende jaar en vooral wat wil je wel? Dus wat kost energie en wat geeft je energie? Tijdens dit Mini Retreat hebben we daar uitgebreid aandacht voor. Vanuit stilte ontstaat helderheid. Wat mag er vanuit die helderheid rustig, in de diepte tot ontwikkeling komen? Net als de natuur diep in de aarde voorbereidingen doet om later in de lente te kunnen ontpoppen. Hoe maak je dat dit een succes wordt en hoe voorkom je dat je in een dip terecht komt? 

LOCATIE

Datum

Heemskerk

ZO 16 januari 1300u

Docent

Nicolette Datema

workshop-testkopie-2048x1021.jpg

Grenzen voelen
Ontdek wat grenzen zijn, waar ze liggen en hoe je ze kunt herkennen.

Grenzen leren voelen, hoe doe je dat? Hoe merk je dat je moeite hebt met grenzen? Als je het moeilijk vind om nee te zeggen, of als je achteraf pas merkt dat iemand over je grenzen heen is gegaan dan heb je waarschijnlijk nooit geleerd om gezond je grenzen aan te geven. Grenzen aangeven is belangrijk, maar voor je dit kunt, moet je ze eerst leren voelen. 

In deze workshop gaan we ontdekken wat grenzen zijn, waar ze liggen en hoe je ze kunt herkennen. Door je bewust te worden van waar je grenzen liggen en deze duidelijk te communiceren kom je in je kracht te staan en kun je zelfvertrouwen opbouwen.

LOCATIE

Datum

Heemskerk

ZA 22 januari 1300u

Docent

Samantha Hosea

Moonflower_Yoga_YogaNidra_gevoelens.png

Workshop Yoga nidra
Vriendschap sluiten met je gevoelens en emoties

Hoe zou het zijn bepaalde gevoelens of emoties te kunnen ontvangen als bekende vrienden? Om een rustig gesprek met ze te hebben of gewoon samen met ze te zitten en naar elkaar te luisteren? De boodschap van je emotie of gevoel te ontvangen in plaats van er heftig of direct op te reageren?

LOCATIE

Startdatum

Heemskerk

ZO 6 februari, 1500u

Docent

Sandra Zappeij

Moonflower_Yoga_YogaNidra_bewustzijn.png

Workshop Yoga nidra
In de stroom van bewustzijn stappen

Yoga Nidra neemt je mee op reis. Je beweegt je door verschillende lagen van je wezen en alles wat daarin verschijnt. Gevoelens, emoties, gedachten, die we waarnemen als sensaties. In deze workshop gaan we een stapje verder op reis en ontdekken we wat daar nog aan voorbij ligt. 

LOCATIE

Startdatum

Heemskerk

ZO 6 maart, 1500u

Docent

Sandra Zappeij