top of page
Image by Rodion Kutsaev

Veelgestelde vragen

WhatsApp Image 2021-04-12 at 15.51_edited.jpg
2.png

Op deze pagina lees je de veelgestelde vragen. Is je vraag na het lezen nog onbeantwoord? Stuur dan een mail naar contact@ajnatempel.nl

Op de pagina Yogavormen vind je meer informatie over de verschillende yogavormen je kunt volgen bij de Ajna Tempel.

Ben je zwanger en wil je yogalessen volgen? Op onze pagina Zwanger & Yoga lees je alles over de verschillende opties voor als je zwanger bent.

Op de pagina Rooster vind je het actuele rooster en kan je direct je yogales boeken. Zowel in de yogaschool als live via onze online stream.

Zin in een mooie innerlijke reis of verdieping van je yogapractice? Op de pagina Workshops vind je ons aanbod van workshops en mini retreats.

Eversports

WAAR VIND IK DE ZOOM LINK VOOR DE LIVE ONLINE LES?

Deze vind je in jouw account. Via ons rooster (zie menu) of www.eversports.nl log je in en kun je kijken in jouw 'boekingen'. De link wordt 15 minuten van te voren zichtbaar en staat bovenaan de pagina. Het wachtwoord zit gekoppeld in de link, dus doe hoef je niet meer handmatig in te voren. Zorg wel dat je inlogt op het apparaat waarmee je ook de les wilt volgen, zodat je gelijk op de juiste plek bent. 

HOE WERKT HET ROOSTER?

In het rooster vind je 2 kleuren. De groene kleur zijn de lessen die bij Ajna Tempel Heemskerk worden gegeven en de blauwe kleur voor Zoom lessen. Je kunt bovenin op 'alle groepslessen' klikken en dan de locatie kiezen waar je wilt zijn. Met deze filters krijg je alleen de lessen te zien die voor jou van toepassing zijn. In de app klik je eerst bovenin op 'filter' en dan op 'groepslessen'.

HOE WERKT DE WACHTLIJST?

Wanneer een les vol zit, kun je je inschrijven voor de wachtlijst. Let op, dit kan alleen via de Eversports app en dus niet via een browser. Wanneer er een plekje vrij komt krijgt iedereen die op de wachtlijst staat via de app een melding en de eerste die de les boekt heeft de plek. 

Abonnement, losse lessen en strippenkaart

IK WIL LANGSKOMEN VOOR EEN LOSSE LES OF EEN 10 RITTENKAART AANSCHAFFEN. MOET IK DIE VOORAF KOPEN?
Ja, deze 1 of 10 rittenkaart kun je vinden via het rooster of bij prijzen.

 

IK WIL EEN ABONNEMENT AANKOPEN?
Je kan een abonnement aankopen bij prijzen.

MAG IK EEN ABONNEMENT OF STRIPPENKAART MET IEMAND DELEN?

De abonnementen of strippenkaarten zijn persoonsgebonden, dus zijn niet te delen met anderen.
 

IK WIL MIJN ABONNEMENT (TIJDELIJK) STOPZETTEN, KAN DAT?

Je kunt 1x per jaar je abonnement een kalendermaand pauzeren. Geef dit tijdig (2 weken van te voren) aan ons door via contact@ajnatempel.nl. Voorbeeld: Wil je de maand mei pauzeren, geef dit dan door voor 15 april. 

Workshops en pop-up events

WAT ZIJN POP-UP EVENTS BIJ DE AJNA TEMPEL? 

We plannen soms extra lessen op ons rooster in. Ze komen dus niet wekelijks voorbij, maar eenmalig of soms nog een keer herhaald. 

Deze lessen zijn te volgen met je abonnement/strippenkaart, je kunt een les boeken als proefles of koop een losse les. 

NB:  aanmelden is verplicht voor de pop-up lessen. Minimaal 5 - maximaal 25 deelnemers per les.

 

WAT IS EEN  BEGINNERSWORKSHOP

Wil je kennismaken met yoga, ken je iemand die dat zou willen of ben je zelf net begonnen met yoga? Dan is de Yogaworkshop voor beginners een echte aanrader! In rustig tempo word je door de basishoudingen geloodst, je leert stap voor stap hoe de Zonnegroet in een flow gaat en we leggen je de verschillen uit tussen de lesvormen. De workshop is speciaal opgezet om beginners in yoga vertrouwd te maken met de basistechnieken. Door het programma te doorlopen ga je goed voorbereid de yogalessen in. De Yogaworkshop voor beginners is geschikt voor mensen die nog nooit een yogales hebben gevolgd en ook voor mensen die net zijn begonnen. Deze workshop vinden meerdere keren per jaar plaats. Houd hiervoor de nieuwsbrief en workshop agenda in de gaten.

Aanmelden, afmelden en lessen boeken

IK HEB EEN ABONNEMENT, MOET IK ME INSCHRIJVEN VOOR EEN LES?

Ja, we vragen je om je aan te melden voor de les. Dit kan tot het laatste moment, maar vol = vol. Afmelden is gratis tot 6 uur voor de les begint. 
 

HOE MOET IK ME INSCHRIJVEN VOOR EEN LES?

Ga naar ons rooster (zie menu) en dan wordt je doorgelinkt naar onze lessysteem Eversports. Daar log je in (of maak je een account aan als je voor het eerst bent) en dan klik je op een les naar keuze. Klik op 'nu boeken' en dan kom je op een overzichtspagina. Daar klik je ook op 'boek nu' en dan is je plekje voor de les gereserveerd. Als je er toch niet bij kunt zijn kun je bij 'mijn boekingen' je les annuleren.

Handig: Gebruik een filter boven het rooster zodat je een les boekt op de juiste locatie. Je kunt kiezen tussen Heemskerk of Live online (via zoom). Je kunt ook de Eversports app downloaden, zoek Ajna Tempel en voeg die toe in favorieten om ons makkelijk te vinden.

IK WIL VOOR HET EERST LANGSKOMEN VOOR EEN PROEFLES, MOET IK ME INSCHRIJVEN VOOR EEN LES?

Ja, voor een proefles dien je je vooraf in te schrijven. Dit doe je door naar ons rooster te gaan, op de les te klikken en proefles te kopen. 

MAG IK LESSEN INHALEN ALS IK ZE NIET OPMAAK?

Dat mag. Als je lessen over hebt dan geef je aan ons door via mail. Je kunt ze inhalen in de maand die volgt. Daarna komen de lessen te vervallen. (voorbeeld: een les in mei over? Geef dit dan begin juni door via contact@ajnatempel.nl en dan kun je in juni die les plannen)

LET OP: Bij het boeken van een les kun je kiezen of je die les volgt met je abonnement of inhaalles.
 

WAAR KAN IK ZIEN HOEVEEL LESSEN IK HEB VERBRUIKT?

Dit kun je zien door in te loggen in je account via www.eversports.nl. In jouw account kun je dan zien wanneer je geweest bent voor de les. 

ALS IK ME INSCHRIJF VOOR EEN LES EN IK KOM NIET, BEN IK MIJN LES DAN KWIJT?

Ja dat klopt. Wanneer je je hebt ingeschreven en je bent er niet, dan komt die les te vervallen. Heb je een onbeperkt abonnement dan rekenen we bij 2x niet afgemeld een losse les (€ 15,-).

bottom of page