top of page
Image by Rodion Kutsaev

Veelgestelde vragen

IMG_1518.jpg
Online yoga en reiki.png

Op deze pagina lees je de veelgestelde vragen. Is je vraag na het lezen nog onbeantwoord? Stuur dan een mail naar marloes@ajnatempel.nl

Op de pagina 'yogavormen' vind je meer informatie over de verschillende yogavormen je kunt volgen bij de Ajna Tempel.

Op de pagina 'rooster' vind je het rooster voor de live online lessen en eventuele buitenyogalessen.

Muziektip

Er staan playlists op mijn spotify die je kunt gebruiken, je vind me onder mijn naam Marloes Zonneveld. Heb je geen betaald account dan komt hier wel reclame tussendoor. Je kunt natuurlijk ook zelf rustige muziek opzetten of genieten van stilte (naast mijn instructies).

Zelf gebruik ik draadloze oortjes wanneer ik een online les volg. Misschien is dat ook iets voor jou. Je kunt er dan 1 indoen, zodat je de muziek nog steeds kunt horen.

 

Op de meeste laptops kun je ook tegelijkertijd een playlist met de les afspelen. Zo kun je 2 oordopjes indoen en helemaal landen in je eigen bubbel. Op mijn Ipad en telefoon is dat helaas niet gelukt, maar bij sommige telefoons schijnt dat te kunnen. Even proberen dus. 

 

Het is misschien even zoeken in het begin, maar als het eenmaal werkt kan het een heel fijn element zijn in jouw yogapractice. En nogmaals, yoga in stilte is ook erg fijn.

Lukt het niet en heb je vragen? Twijfel niet en stuur me een berichtje (0618239704) of mail naar marloes@ajnatempel.nl.

Bsport

MOET IK ME INSCHRIJVEN VOOR EEN LES?

Ja, want op die manier ontvang je de link naar de les via zoom. Je kunt je aanmelden via het rooster. Meld je aan en reserveer de les. Je kunt je tot het laatste moment inschrijven en ook je les annuleren. De les gaat altijd door, wordt gefilmd en komt achteraf in de videotheek

WAAR VIND IK DE ZOOM LINK VOOR DE LIVE ONLINE LES?

Deze vind je in jouw account & ontvang je ongeveer 15 minuten van te voren via de mail. Via ons rooster of via deze link log je in en vind je de les. De link wordt ongeveer 15 minuten van te voren zichtbaar.

Zorg dat je inlogt op het apparaat waarmee je ook de les wilt volgen, zodat je gelijk op de juiste plek bent. Lukt het niet, app dan naar 0618239704.

HET LUKT ME NIET OM TE RESERVEREN EN/OF BETALEN VIA DE WEBSITE.

Probeer het eens door hier in te loggen​. Je komt dan in de Bsport omgeving die op sommige apparaten wat beter overzicht geeft dan hier op de website.

Abonnement en losse les

WAT KAN IK ALLEMAAL MET EEN ONBEPERKT ONLINE ABONNEMENT VOOR €16,-?
Hiermee heb je toegang tot de lessen in de videotheek* & de live online lessen. Tip: download de Bsport app en vind de Ajna Tempel. Je kunt hiermee gemakkelijk lessen reserveren enDe videotheek vind je door de klikken op 'studio' en dan 'video on demand'. 

*uitzondering van de lessen die bij een cursus horen.

 

WAAR KAN IK EEN ABONNEMENT AANKOPEN?
Je kunt een abonnement aankopen bij prijzen.

KAN IK OOK EEN LOSSE LES VOLGEN?

Je kunt een live online les los volgen voor €7,50. De videotheek lessen zijn niet los te volgen. De yogalessen buiten zijn alleen te volgen via een losse les voor €15,- (heb je een onbeperkt online abonnement dan €12,-)
 

WAT IS EEN FAMILIE ABONNEMENT??

Met een familie abonnement kun je met medebewoners lessen volgen. Alleen geldig in hetzelfde huishouden en je gebruikt 1 e-mailadres.

WAAR VIND IK MIJN FACTUREN?

In jouw account vind je de facturen van de afgelopen maanden. In de browser zie je dat in de linkerkolom. In de Bsport app vind je dat onder 'studio'.

Videotheek

HOE WERKEN DE FILTERS IN DE VIDEOTHEEK?

Je kunt de filters gebruiken in het menu.

Niveau: Deze werkt alleen als je een actievere les wilt volgen. Kies dan bijvoorbeeld 'intermediair'. Verder staan alle lessen op 'alle niveaus'.

Categorie: Hier kun je de yogavorm kiezen die je graag wilt volgen. Een aantal categorieën vragen uitleg -> 

Meditatie - hier vind je de chakra cursus.

Online cursus - hier vind je de beginners cursus.

Online les - hier vind je alle overige lessen, denk aan ademsessies, meditaties en volle maan sessies.

Speciaal tarief - hier vind je de gratis lessen.

Duur: Selecteer de lengte van de les die je wilt volgen. Als je de duur bepaald hebt, klik dan naast het kolom zodat je de lessen in beeld krijg.

Docent: Er is maar 1 docent, dus deze is niet van toepassing.

HOE WERKT DE ZOEKFUNCTIE?

Hier kun je zoeken op een bepaald thema. Kies bijvoorbeeld 'maan' of 'hart' of 'relax' en kijk wat eruit komt. Hij selecteert alleen de lessen die dat woord in de titel hebben.

WAAROM HEBBEN SOMMIGE LESSEN EEN WACHTWOORD EN WAAR VIND IK DIE?

Enkele lessen hebben een wachtwoord. Dat kan zijn om verschillende redenen. Een voorbeeld is de lessen van de zomerweek. Die was gratis en na die week kregen de lessen een wachtwoord zodat deze exclusief zijn voor leden. Het wachtwoord vind je in de tekst van de les.

bottom of page