©Ajna Tempel 2019
Algemene voorwaarden - Privacy 

VEEL GESTELDE VRAGEN 

Een aantal vragen die veel voorbij komen

IK HEB EEN ABONNEMENT, MOET IK ME INSCHRIJVEN VOOR EEN LES?

Je bent je niet verplicht je in te schrijven voor een les. Ons drop-inn systeem geldt dus nog steeds. Mochten sommige lessen over het algemeen drukker zijn, dan is het wel handig om je in te schrijven. Je bent bij het inschrijven verzekerd van een plekje. Is het voor jou geen probleem om je in te schrijven, dan scheelt dat wel voor de docent(e).
TIP: Dowload de Fitmanager app op je telefoon. 

 

ALS IK ME INSCHRIJF VOOR EEN LES EN IK KOM NIET, BEN IK MIJN LES DAN KWIJT?

Ja dat klopt. Wanneer je je hebt ingeschreven en je bent er niet, dan komt die les te vervallen. Ook als je onbeperkt abonnement hebt is het voor ons fijn als je besluit niet te komen je je toch even afmeld. Dan kan deze plek naar iemand anders. Heb je een onbeperkt abonnement dan komt het recht om je in te schrijven, na 3x niet afmelden, te vervallen voor een maand.
 

IK WIL VOOR HET EERST LANGSKOMEN VOOR EEN PROEFLES, MOET IK ME INSCHRIJVEN VOOR EEN LES?

Ja, voor een gratis proefles dien je je vooraf in te schrijven. Dit doe je door naar ons rooster te gaan, Heemskerk of Den Haag, op de les te klikken en je aan te melden. Of via de gratis proeflesknop en dan kan je je les naar keuze kiezen.
 

 IK WIL LANGSKOMEN VOOR EEN LOSSE LES OF EEN 10 RITTENKAART AANSCHAFFEN. MOET IK DIE VOORAF KOPEN?

Ja, deze 1 of 10 rittenkaart kun je vinden via het rooster of bij prijzen, Heemskerk of Den Haag.
 

IK WIL EEN ABONNEMENT AANKOPEN?

Je kan een abonnement aankopen bij prijzen, Heemskerk of Den Haag.
 

MAG IK LESSEN INHALEN ALS IK ZE NIET OPMAAK?

Dat mag. Als je lessen over hebt, geef je het in diezelfde maand of het begin van de nieuwe maand door, dan kun je ze inhalen in de maand die volgt. Daarna komen de lessen te vervallen. (voorbeeld: een les in mei over? Geef dit dan eind Mei door  via contact@ajnatempel.nl aan ons door en dan kun je in juni die les plannen)

LET OP: Je abonnement maakt eerst de lessen op van je abonnement, daarna de inhaallessen.
 

MAG IK EEN ABONNEMENT OF STRIPPENKAART MET IEMAND DELEN?

De abonnementen of strippenkaarten zijn persoonsgebonden, dus zijn niet te delen met anderen.
 

IK WIL MIJN ABONNEMENT (TIJDELIJK) STOPZETTEN, KAN DAT?

Je kunt 1x per jaar je abonnement een kalendermaand pauzeren. Geef dit tijdig (2 weken van te voren) aan ons door via contact@ajnatempel.nl. Voorbeeld: Wil je de maand mei pauzeren, geef dit dan door voor 15 april. 
 

WAAR KAN IK ZIEN HOEVEEL LESSEN IK HEB VERBRUIKT?

Dit kun je zien door in te loggen in je account via https://club.fitmanager.com. Ga dan via de kalender naar 'planning'. Daar zie je welke lessen je bent geweest. Tevens zullen op de computer de lessen ook groen gemaakt worden in het rooster.  

Kijk je in de app? Klik dan ook op het kalenderkaartje en kies een eerdere datum. Voorbeeld: Is het eind mei en wil je weten hoeveel keer je al bent geweest in die maand? Klik dan op 1 mei, dan toont de app de lessen die je hebt gevolgd.

 

HET LUKT  NIET OM IN TE LOGGEN

Stap 1: Kopieer de volgende URL naar je webbrowser; http://club.fitmanager.com/logout.

Stap 2: Log in met het geregistreerde emailadres (is dit emailadres onjuist, laat het ons dan weten) en het bij jouw bekende wachtwoord.

Stap 3: Kan je niet inloggen omdat je de melding krijgt dat het wachtwoord verkeerd is? Ga dan naar de volgende URL https://club.fitmanager.com/forgetpassword?locale=nl_NL. Let op dit heeft alleen zin als je geregistreerde emailadres juist is. Is dit niet juist neem dan daar eerst contact over op via contact@ajnatempel.nl

TIP: download de fitmanager app op je telefoon. 

WAT ZIJN POP-UP EVENTS BIJ DE AJNA TEMPEL? 

We plannen soms extra lessen op ons rooster in. Ze komen dus niet wekelijks voorbij, maar eenmalig of soms nog een keer herhaald. 

Deze lessen zijn te volgen met je abonnement/strippenkaart, je kunt een les boeken als proefles of koop een losse les. 

NB:  aanmelden is verplicht voor de pop-up lessen. Minimaal 5 - maximaal 25 deelnemers per les.

 

WAT IS EEN  BEGINNERSWORKSHOP

Wil je kennismaken met yoga, ken je iemand die dat zou willen of ben je zelf net begonnen met yoga? Dan is de Yogaworkshop voor beginners een echte aanrader! In rustig tempo word je door de basishoudingen geloodst, je leert stap voor stap hoe de Zonnegroet in een flow gaat en we leggen je de verschillen uit tussen de lesvormen. De workshop is speciaal opgezet om beginners in yoga vertrouwd te maken met de basistechnieken. Door het programma te doorlopen ga je goed voorbereid de yogalessen in. De Yogaworkshop voor beginners is geschikt voor mensen die nog nooit een yogales hebben gevolgd en ook voor mensen die net zijn begonnen. Deze workshop vinden meerdere keren per jaar plaats. Houd hiervoor de nieuwsbrief en workshop agenda in de gaten.