top of page
Image by Rodion Kutsaev

Over de
Ajna Tempel

IMG_1461.jpg
5.png

Welkom op deze plek waar yoga en reiki centraal staan. Maak (weer) meer contact met jezelf, met alles wat er op dit moment aanwezig is.

Op deze pagina vind je onze missie en lees het verhaal hoe de Ajna Tempel in 2014 is begonnen als een yogaschool met 2 locaties.

Flow mee met het dagelijkse leven.

We weten allemaal dat het leven overweldigend kan zijn, dat er grote uitdagingen kunnen zijn en we overvallen kunnen worden door allerlei emoties.

Dat is (ook) de flow van het dagelijkse leven.

Onze verzet tegen die flow levert misschien wel de grootste problemen op. Ik help je graag je weg terug te vinden naar NU. Hoe intens het ook kan zijn, er is altijd een lichtpuntje te vinden. Dat lichtpuntje is er voor je als een geruststelling. Dit te ontdekken kan je helpen in het meebewegen wat het leven je op dit moment brengt.

Yoga, meditatie en reiki zijn prachtige tools die je hierin kunnen helpen. Het brengt je tot rust, je vindt helderheid het geeft een fijn gevoel in je lichaam. Daardoor kan het helderder worden in je hoofd en kan je lichaam helen en inzichten ontvangen. 

'Mijn naam is Marloes en ik ben begonnen met yoga en meditatie in 2008. Yoga heeft me enorm veel gebracht.' 

 

Wat dan? 'Thuiskomen in mijn lichaam, bewustwording en de oefening in acceptatie van de dingen zoals ze zijn. Ik hoop je lichtheid, helderheid en vertrouwen mee te kunnen geven in mijn yogalessen en 1 op 1 sessie.'

Namasté

Hoe het allemaal begon

In oktober 2012 ben ik eerst begonnen met yogales geven in Heemskerk onder de naam Zonnenyoga. Anderhalf jaar (maart 2014) later opende we de deuren van de Ajna Tempel in het Piet Blom gebouw in Heemskerk. We hebben 9 jaar met een heel team prachtige lessen, workshops en events mogen organiseren. 

Het was voor heel veel mensen een plek van thuiskomen en ontspanning. Ook tijdens corona gingen we door en hebben we de kracht van online verbinden met yoga mogen ervaren. In 2022 werd de huur opgezegd omdat er woningen gebouwd zouden worden in het gebouw.

Het lukte niet een geschikte nieuwe locatie te vinden waardoor het een keerpunt werd van de Ajna Tempel. Nu volg je er online yoga, buitenyoga en zijn reiki verdiepings sessies toegevoegd aan het programma.

Dit is het verhaal in een notendop. Ik ben dus al jaren bezig met groei en ontwikkeling. En veel ervaring in het meebewegen van de flow van het leven. Als je kijkt bij ons blog vind je uitgebreidere verhalen.

7.png

De naam Ajna Tempel

Bij de Ajna Tempel krijg je tools om verbinding te maken met je lichaam en van daaruit (meer) in contact te komen met je intuïtie.

Betekenis:

Ajna = je zesde chakra, ook wel derde oog genoemd. Deze is verbonden met je intuïtie.

Tempel = je eigen lichaam, jouw tempel. Daar waar je alle antwoorden kunt vinden.

MJ1A8605_edited_edited_edited.jpg
MJ1A8096.jpg
bottom of page